Tiedote 22.12.2014
Julkaisuvapaa heti

SIRPA LAHTI PRO KAUSTISEN PUHEENJOHTAJAKSI

Sirpa Lahti on valittu Kaustisen kansanmusiikkijuhlia järjestävän Pro Kaustinen ry:n puheenjohtajaksi alkaen 1.1.2015. Lahti valittiin tehtäväänsä yksimielisesti yhdistyksen vuosikokouksessa 19.12.2014.

Lahti korvaa tehtävässään Hannu Sahan, joka luotsasi yhdistystä vuoden verran. ”Hannu Sahan puheenjohtajakauden pituus oli alusta alkaen tiedossa. Keskeisiä tavoitteita kaudella oli hallinnon tehostaminen, ja onnistuimme siinä hyvin. Hannu pohjusti uudelle puheenjohtajalle hyvän alustan jatkaa Pro Kaustisen toimintamallien kehittämistä”, toiminnanjohtaja Sini Keränen summaa.

Musiikin maisteri Sirpa Lahti on tuottaja ja muusikko, jolla on pitkä kokemus kansanmusiikin kentältä. Lahti on toiminut mm. Haapavesi Folkin toiminnanjohtajana ja lukuisissa kansanmusiikin alan järjestötehtävissä. Tällä hetkellä Lahti työskentelee mm. Kaamospelien taiteellisena johtajana ja tuottajana ohjelmatoimistossa.

48. kertaa järjestettävien Kaustisen kansanmusiikkijuhlien ensimmäiset ohjelmatiedot julkistetaan tuttuun tapaan Folklandia-risteilyllä 9.-10.1.2015 ja varsinainen ohjelmanjulkistus pidetään maaliskuussa. Vuoden 2015 festivaalin teemana on kansanlaulu ja teemamaakuntana Uusimaa.

More information:

Sini Keränen, toiminnanjohtaja
040 1729 566, sini.keranen@kaustinen.net

Sirpa Lahti, puheenjohtaja
040 7384 736, sirpa@soittelo.com