Rakastatko luonnon rauhaa? Kutsuuko korpi, soivatko sielullesi kivet ja kalliot? Lähde mukaan yövaellukselle festivaalia edeltävänä sunnuntaina 7.7. klo. 20. 

Yövaellus. Kuva: Krista Järvelä.

Yövaelluksella matkaat halki leppeän kesäyön kaustislaisessa luonto- ja kulttuurimaisemassa. Vaelluksen varrella aistit metsäpolun tuoksun, tunnet kallion jykevyyden ja koet ihmisen käsittelemän maiseman. Festivaaliviikon tunnelmaan vie vaelluksen lomaan ripotellut musiikkielämykset. Viehkeä luonto jättää kulttuurielämyksistä pitkään mielessä säilyvän muistijäljen. Vaelluksen kohokohtina ovat Pööskallio, Isokallio, Järvelän riippusilta jokiluontoineen, Huntuksen kallio ja mystinen Pauanne.

Reittejä on kaksi, lyhyempi reitti kaikenikäisille (n. 4,5 km) Järvelästä Pööskalliolle, sekä pidempi vaellus (n. 15 km) Järvelästä Pööskallion ja riippusillan kautta Pauanteelle.

Ilmoittaudu vaellukselle 5.7. mennessä tällä lomakkeella.

Osallistumismaksu on 5 eur/hlö. Hinta on sama kaikille osallistujille (reitistä riippumatta). Maksu tapahtuu käteisellä lähtöpaikalla Järvelässä. Varaa tasaraha mukaasi.
Halutessasi voit maksaa myös tilisiirrolla etukäteen: Pro Kaustinen ry FI4849120010041720 ITELFIHH, tekstikenttään viesti: Yövaelluksen liput.

Pidemmän reitin valinneet voivat ilmoittautumislomakkeessa varata tarvitessaan autokuljetuksen urheilukentältä Järvelän koululle. Vaihtoehtoina on menokuljetus ennen lähtöä (suositus) tai paluukuljetus vaelluksen jälkeen. Varaudu kyydin odottamiseen. Voit myös järjestää omatoimisesti autosi urheilukentälle valmiiksi.

Ota mukaan omat eväät ja vesipullo. Reitin varrella (Isokallio) tarjoutuu mahdollisuus myös makkaran paistamiseen. Varaudu vaelluksella kulttuurillisiin yllätyksiin!

Tarkemmat reittikuvaukset jaetaan osallistujille ennen lähtöä. Reittioppaina toimivat Perhonjokilaakson Retkeilijät ry:n väen vaellusryhmä. Turvallisuudesta huolehtii myös lähistöllä partioiva Kaustisen SPR:n ensiapuryhmä päivystysautoineen. Ensiaputaitoisia on mukana myös oppaina toimivissa Retkeilijöissä.

Vaellus järjestetään yhteistyössä Perhonjokilaakson Retkeilijät ry:n kanssa.

Lisätietoja vaelluksesta voi tiedustella Matti Mustajärveltä (Perhonjokilaakson Retkeilijät) puh. 040 706 3232.

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset from here.