Tule mukaan festivaalitiimimme. Majoituskoordinaattorin tehtäviin kuuluu perhemajoituksen organisointi, esiintyjä-, talkoolais- ja työntekijämajoituksesta huolehtiminen: majoitustilojen kartoittaminen, majoituksen turvallisuus- ja pelastussuunnitelman laatiminen, majoitusvalvontasopimusten neuvottelu, majoitusvarausten vastaanotto, majoittujien sijoittelu, festivaaliaikaisen majoitustoimiston pyörittäminen, asiakaspalvelu sekä talkoolaisten ohjaaminen.

Edellytämme aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja arvostamme kokemusta festivaaliympäristössä työskentelystä. Kaustisen ja lähialueiden tuntemus, kokemus vetovastuu- tai esimiestehtävistä, hyvät vuorovaikutustaidot ja joustavuus ovat eduksi.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV osoitteeseen valtteri.valo@kaustinen.net. Hakuaika päättyy 24.3.2023 klo 15.00.

Tarkemmat tiedot löytyvät täältä: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/50686cf3-9aca-4f7a-b956-73aa7ccdeb2e/fi 

Lisätietoja majoituskoordinaattorin tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Valtteri Valo, valtteri.valo@kaustinen.net, 040 358 2413 (arkisin 10.00-16.00)