Kaustisen kansanmusiikkijuhlat saatetaan alkuun juosten, soitellen ja tanssahdellen jo kolmatta kertaa Kreetan kierroksen myötä. Tällä kertaa kierros kipaistaan avajaispäivänä maanantaina 10.7.2017.

Sarjoja on joka lähtöön ja palkinnot ne vasta päätähuimaavia ovatkin! Niin – ne palkinnot? On kuulkaa salikorttia ja pullakranssia, viikko- ja päivälippuja festareille, rakkaan paikallislehtemme Perhonjokilaakson vuosikertaa ja vaikka mitä! Lasten sarjassa yhteistyökumppanimme Avain Säästöpankki lahjoittaa messevän palkinnon jokaiselle juoksijalle.

Mikä parasta, puolet osallistumismaksuista lahjoitetaan osallistujien valitsemalle kohteelle! Vuoden 2015 ensimmäisellä Kreetan kierroksella kohteeksi valittiin MLL:n Kaustisen yhdistys, joka hankki lahjoituksella lapsille liikuntavälineitä. Vuonna 2016 lahjoitus osoitettiin Näppäreille lasten ja nuorten musiikkiharrastuksen tukemiseen.

Tarkemmat osallistumisinfot löydät täältä >>>

Ilmoittautumislomakkeelle pääset täältä >>>

Kreetan kierroksen järjestävät yhdessä Pro Kaustinen ry:n (Kaustisen kansanmusiikkijuhlat) kanssa Kaustisen Pohjan-Veikot and Avain Säästöpankki. Yhteistyössä myös Perhonjokilaakso.

Tanssijoita Kreetan kierroksella 2016. Kuva: Arto Kuorikoski