Talkoolaiset rakensivat festivaalialuetta heinäkuussa 2019. Kuva: Hannele Viiperi

Kaustisen kansanmusiikkijuhlien tämän vuoden organisaatiossa on nyt haussa kolme määräaikaista työpaikkaa: tuotantopäällikkö, ohjelmatuottaja ja majoituskoordinaattori. Jokaisessa tehtävässä tarvitaan paineensietokykyä ja luovuutta ratkaista ongelmia.

Tuotantopäällikön ja ohjelmatuottajan osa-aikaiset työt alkavat 15.2. Viimeinen hakupäivä on 1.2.

Majoituskoordinaattorin urakkaluonteinen työ alkaa 1.4. tai sopimuksen mukaan. Työaika on epäsäännöllinen, ja vilkkain työrupeama ajoittuu festivaaliviikolle 12.–18.7. Hakuaika päättyy 1.3.

Tuotantopäällikön työ päättyy 31.8.2021, muut kaksi 31.7.2021.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV toiminnanjohtaja Valtteri Valolle osoitteeseen valtteri.valo@kaustinen.net. Häneltä voi myös kysyä lisätietoja arkisin 10–16 numerosta 040 3582 413.

Tuotantopäällikön työnkuvaus

Aluetuotannosta vastaaminen (alueen, rakenteiden ja tilojen rakentamisen ja purun tuotanto), siivoussuunnitelman laatiminen, majoitustilojen varaaminen, turvallisuus- ja pelastussuunnitelman päivittäminen sekä turvallisuusorganisaation kehittäminen, festivaalibussin ja muun logistiikan suunnittelu.

Tuotantopäällikkö toimii rakennusryhmän esimiehen, turvallisuuspäällikön, somistajan, siivous- ja majoituskoordinaattorin sekä festivaali-infon esimiehenä. Laaja toimenkuva muotoutuu ja painottuu valittavan henkilön vahvuuksien mukaan.

Ohjelmatuottajan työnkuvaus

Pelimannihakuprosessin hallinta ja pelimanni-, kansantanssi- ja lastenohjelman suunnittelu yhdessä ohjelmajohtajan kanssa, yhteydenpito pelimannien kanssa, osallistuminen ohjelmatiimin toimintaan, avustavat markkinointi- ja tiedotustehtävät (ohjelma), festivaalin virtuaalisen videoalustan hallinnointi ja pelimanniohjelman organisointi sekä tekninen tuki pelimanneille. Kaikenlainen kokemus verkkopohjaisista toteutuksista on plussaa.

Festivaalilla ohjelmatuottaja vastaa pelimanniohjelmaan liittyvien käytäntöjen toimivuudesta sekä suunnittelee vapaaehtoistiiminsä toiminnan ja työvuorot. Laaja toimenkuva muotoutuu valittavan henkilön vahvuuksien mukaan.

Aikaisemmasta festivaaleilla kerätystä työ- ja vapaaehtoiskokemuksesta, johtamistaidoista sekä heittäytymiskyvystä on paljon apua. Paineensieto sekä luova ongelmanratkaisukyky myös tärkeitä ominaisuuksia.

Majoituskoordinaattorin työnkuvaus

Esiintyjä-, talkoolais- ja työntekijämajoituksesta huolehtiminen: majoitustilojen kartoittaminen, majoituksen turvallisuus- ja pelastussuunnitelman laatiminen, majoitusvalvontasopimusten neuvottelu, majoitusvarausten vastaanotto, majoittujien sijoittelu, festivaaliaikaisen majoitustoimiston pyörittäminen, asiakaspalvelu sekä talkoolaisten ohjaaminen.

Edellytetään aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja kokemukset festivaaliympäristössä työskentelystä eduksi. Samoin Kaustisen ja lähialueiden tuntemus, kokemus vetovastuu- tai esimiestehtävistä, hyvät vuorovaikutustaidot ja joustavuus.