Juhlapihan Basaari. Kuva: Arto Kuorikoski

YLÄKOULU

Yläkoulun myynti- ja esittelypisteet ovat avoinna ma klo 15–22 ja ti–la klo 10–22, ellei toisin mainita.

Folk Shop Suomen Kansanmusiikkiliiton, Kansanmusiikki-instituutin ja festivaalien yhteinen runsaudensarvi. Laaja valikoima kansanmusiikkijulkaisuja, äänitteitä, kirjoja, soitintarvikkeita, piensoittimia ja festivaalituotteita. Toinen myymälä on Kansantaiteenkeskuksessa.

Taito Craft Shop Yläkoululle rakennetussa myyntinäyttelyssä on runsaasti käsityömateriaaleja ja tekemisen ideoita, hyvää tekevää käsityötä, keskipohjalaisia tuotteita ja käsityö-designia ympäri Suomen sekä työnäytöksiä päivittäin. Onni elää käsityössä! Kestävästi Suomessa tuotetut tuotteet antavat sinulle mielihyvää ja visuaalisia elämyksiä. Tuotteemme ovat ihania itselle – lumoavia lahjaksi.

Artrinki Avoinna klo 10–19 Kaustislaisia käsitöitä.

Kansallispukuklinikka Avoinna klo 10–19 Klinikalta saa pika-apua nappien ompelusta pukuhuoltoon, päähineiden pukemisesta paidan tärkkäykseen. Välitämme myös käytettyjä kansallispukuja.

Suomen kansallispuvut Avoinna ma klo 15–20, ti–la klo 11–18 Förening Bragen ja Kansallispukukeskuksen näyttely, neuvontaa, materiaaleja ja tarvikkeita.

Soitinrakentajia Avoinna klo 12–19 Myyntinäyttely ja pienimuotoista huoltopalvelua. Kieliä ja jousia myynnissä. Mukana Kristian Wetterstrand, viulunrakentaja Leif Kronqvist, Harmonikan huolto ja restaurointi Viljo Mannerjoki, Juhana Nyrhinen: Metsän ääni -perinnesoittimet sekä Inarin Soitinverstas.

 

JUHLAPIHA

Kaustisen seutukunta Avoinna ma klo 18–20, ti–to klo 12–19, pe–la klo 11–19

Tule tutustumaan Kaustisen seutukuntaan, Suomen elinvoimaisimpaan maaseutuun! Halsuan, Kaustisen, Lestijärven, Toholammin ja Vetelin kunnat toivottavat festivaalivieraat tervetulleiksi seudulle, missä eletään sujuvaa arkea puhtaan luonnon keskellä.

Suutarimestari Ari Tylli Avoinna ti–la klo 10–18

Perinnejalkineiden valmistusta käsityönä. Työnäytöksessä voi seurata supikkaan ompelua ja muita työvaiheita. Mukana korjaustöitä varten perinteinen poljettava Singer.

Kokkotyö-säätiö Avoinna ma klo 15–20, ti–pe klo 12–20

Kierrätysmateriaaleista valmistettuja ja tuunattuja tuotteita sekä kierrätysvaatteita.

Kuuloalan järjestöt Avoinna ke klo 10–20 (vain ke)

Tule tutustumaan kuulo- ja viittomakielialoihin! Voit opetella kanssamme yleisimpiä viittomia tai testauttaa kuulosi Kuuloautossa, joka sijaitsee rauhallisella alueella festivaalialueen ja Kansantaiteenkeskuksen välillä.

Keski-Pohjanmaan liitto Avoinna klo 10–17 (ei ke)

11 jäsenkunnan liitto edustaa yli 80000 ihmisen elämää, osaamista ja mahdollisuuksia. Rakennamme maakunnan tulevaisuutta yhteistyössä muiden kuntayhtymien, aluehallinnon ja järjestöjen kanssa.

BASAARI

Johanna K. Design Ekologisia hyvän mielen neuleita.

Taidekäsitöitä Sirpa Salmu Huovutetut kortit ja taulut, sisustus- ja lahjataulut. Ihania tuotteita mökille ja kotiin!

Koi Design Persoonallisia ja tyylikkäitä hopeakoruja sekä riemastuttavan värikkäitä VÄRIÄ by Koi Design -tuotteita.

Kauniston Taidelasi Kauniit käsityönä valmistetut korut.

Vehkomäki Paula Design Pellava- ja puuvillamekkoja, tunikoita arkeen ja juhlaan.

Inka Wasi Eettisesti tuotettua käsityötaidetta Etelä-Amerikasta, mm. alpakkavillalangat ja -neuleet sekä Andien soittimet.

Kelttikorut 925 Oy Historialliset kelttikorut parhaasta 925-hopeasta ja tinakorut Viikinkien mytologiasta.

Venka&Vinka Oy Ekologisia, kierrätysmateriaaleista valmistettuja koruja ja asusteita.

AnemoneN Käsityönä valmistettuja koruja. Materiaaleina on käytetty hopeaa, kivihelmiä ja makeanveden helmiä.

Paulanka Pellavasta ja villasta valmistettuja vaatteita sekä asusteita ja koruja.

ILOinen KettuLiini Laadukkaita ja uniikkeja Suomessa valmistettuja naisten ja lasten vaatteita sekä Suomessa suunniteltuja kankaita.

The Natural Beauty Shop, Finland Itä-Afrikassa käsin valmistettuja koruja, koreja, laukkuja ja vaatteita sekä Suomessa valmistettuja luomusaippuoita, ihovoiteita ja hiustenhoitoaineita.

Mithu Oy Eettisesti valmistetut vaatteet, asusteet ja soittimet (mm. äänimaljat, munniharput ja huilut).

Idealahjat Ky Korkealaatuiset ja kotimaiset keittiö- ja kattaustuotteet lämpökäsitellystä puusta yhdistettynä ruostumattomaan teräkseen sekä vanhat markat ja laadukkaat korut, mm. erilaiset avainkaulakorut.

Myynti- ja näytteilleasettajapaikat laitetaan hakuun tammikuussa ja sähköinen hakulomake tulee tälle sivulle.

Share