Etsimme festivaalitiimimme vahvistukseksi myynti- ja markkinointityön osaajaa. Myyntisihteerin työtehtäviin kuuluu mm. yritys-, ryhmä- ja mainosmyynti sekä tapahtuman markkinointiin, mainontaan ja someviestintään liittyviä tehtäviä. Myyntisihteeri toimii yhteyshenkilönä asiakkaiden ja eri sidosryhmien suuntaan toiminnanjohtajan alaisuudessa ja tiiviissä yhteistyössä tapahtumamme tuotanto-organisaation kanssa.

Etsimme aktiivista, tiimityöskentelyyn tottunutta, osaavaa henkilöä, jolla on paineensietokykyä ja luovuutta ratkaista ongelmia. Toivomme, että sinulla on alan kokemusta ja aktiivinen ote myynti- ja markkinointitehtäviin, kyky tuottaa sujuvaa ja luontevaa tekstiä suomen kielellä sekä hyvä englannin ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Arvostamme myös työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Työ on kokoaikainen ja alkaa 1.3.2022, tai sopimuksen mukaan, ja päättyy 31.8.2022. Viimeinen hakupäivä on 16.2.2022.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV toiminnanjohtaja Valtteri Valolle osoitteeseen valtteri.valo@kaustinen.net. Häneltä voi myös kysyä lisätietoja arkisin 10–16 numerosta 040 358 2413.

Lisätietoa täältä: Avoimet työpaikat – Haku hakutekijöillä (te-palvelut.fi)