Tuure Niskanen soittaa viulua keskittyneenä yleisön keskellä.

Yövaellus 10.7.2022

Suositulla vaelluksella pääset eläytymään tulevan festivaaliviikon tunnelmiin tutustuen Kaustisen maisemiin myös festivaalialueen ulkopuolella. Reitin varrelle on ripoteltu tarinoita Kaustisen kummallisuuksista ja kuullaan myös musiikkiesityksiä. Reitti on uusittu aiemmilta vuosilta lähemmäs festivaalialuetta, joten lähtöpaikalle voi suunnata suoraan majoituskohteesta vaikkapa kävellen. Reitti ei kulje ihmisen kättenjälkien ulottumattomassa erämaastossa ja tämä reitti esitteleekin kaustislaisille tärkeät kalliomaastot keskustan lähituntumassa.

Reitti soveltuu kaikenikäisille: pituus n. 5,5 km, kesto n. 3 h

Lähtöpaikkana on Kalliontie 13 (P-paikka) 10.7.2022 klo 21.00 ja reitti päättyy Kalliopaviljongille (Kallioklubi) noin puolenyön aikaan.

Reittioppaina toimii Perhonjokilaakson Retkeilijät ry:n vaellusryhmä. Ota mukaan omat eväät ja vesipullo. Reitin varrella tarjoutuu mahdollisuus myös makkaran paistamiseen. Kenkäsuosituksena varrelliset retkikengät tai tukevat lenkkarit. Varaudu miellyttäviin kulttuurillisiin yllätyksiin!

Osallistumismaksu on 5€/hlö.

Ilmoittaudu mukaan jo etukäteen täällä. Maksu tapahtuu käteisellä saapuessasi vaelluksen lähtöpaikalle, varaathan tasarahan mukaasi.

Share This