Elintarvikkeiden myynti Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla 2022

Tällä lomakkeella voit hakea myyntipaikkaa elintarvikkeiden myyntiin Kaustisen 55. kansanmusiikkijuhlilla. Huomioithan, että valitsemme myyjät hakemusten perusteella. Hakuaika päättyy 31.3.2022, ja pyrimme tekemään valinnat huhtikuun aikana.

Painotamme valinnoissamme festivaalimme luonteeseen sopivia toimijoita ja tuotteita sekä asiakkaan näkökulmasta monipuolista ja laadukasta tarjontaa. Valitsemme myyjät siten, että valikoimat eivät kilpaile keskenään, vaan muodostavat laajan kattauksen.

Lisäksi toivomme kaikilta elintarvikemyyjiltämme ympäristönäkökulmien huomioimista ja kierrätystä (esim. biohajoavat astiat).

Festivaalialueella on tarjolla (haettavissa) seuraavia myyntipaikkoja:

Ruokamyynti- ja kahvilapaikkoja
Makeismyyntipaikkoja
Jäätelönmyyntipaikkoja

HINNASTO
Alla myyntipaikkojen hinnastot yllä olevien luokkien mukaisesti. Myyntipaikkojen sijainnit saattavat lähialueen muutosten vuoksi muuttua. Kaikki hinnat per myyntipaikka.

RUOKAKIOSKIT
Ruokakuja festivaaliareenan laidalla ja Kestikievarin alue

3.300 € +alv 24 %

Hinta sisältää myyntipaikan koko festivaalin ajaksi, sähkön ja veden sekä näytteilleasettajakortit myyntipisteen työntekijöille.

MAKEISMYYNTIPAIKKA
Sijaintee Basaarin vieressä Juhlapihan puolella

2.800 € +alv 24 %

Hinta sisältää myyntipaikan koko festivaalin ajaksi, tarvittaessa sähkön ja veden, näytteilleasettajakortit myyntipisteen työntekijöille, sekä makeisten yksinmyyntioikeuden

JÄÄTELÖKIOSKIT
Sijaintivaihtoehdot Pelimannitalon rinteessä, Ruokakujan päässä leikkikentän vieressä, Musiikkilukion portilla ja Juhlapihalla

1.500 € +alv 24 % (Samalle myyjälle kaksi paikkaa 2.500 € + alv, samalle myyjälle kolme paikkaa 3.750 € + alv)

Hinta sisältää myyntipaikan koko festivaalin ajaksi, sähkön ja veden sekä näytteilleasettajakortit myyntipisteen työntekijöille.

KAHVILA
Sijaintivaihtoehdot Café Mondon taus ja Pelimannitori (tai neuvoteltavissa)

1.500 € +alv 24 %

Hinta sisältää myyntipaikan koko festivaalin ajaksi, sähkön ja veden sekä näytteilleasettajakortit myyntipisteen työntekijöille.

 

YLEISET SOPIMUSEHDOT

Maksuehdot:
Vuokrasta maksetaan laskua vastaan etukäteen puolet 1.7.2022 mennessä ja puolet 31.7.2022 mennessä.

Peruutusehdot:
Myyntipaikan voi perua maksutta 6.6.2022 mennessä. Mikäli peruutus tehdään sen jälkeen, mutta 30.6.2022 mennessä, veloitetaan vuokrasta 50 %. Peruutuksen tullessa 1.7.2021 tai myöhemmin veloitetaan vuokrasumma kokonaisuudessaan. Peruutuksesta tulee ilmoittaa kirjallisesti sähköpostilla.

Muut ehdot:
Vuokralainen sitoutuu myymään vain niitä tuotteita, joita Pro Kaustinen ry:n kanssa on kirjallisesti sovittu.

Vuokralainen sitoutuu noudattamaan vuokranantajan osoittamaa myyntipaikkaa.

Vuokra-aika on koko festivaali eli 6 päivää: ma-la 11.-17.7.2022. Ma 11.7. festivaali avataan klo 15; myyntipisteiden tulee olla valmiina klo 14 mennessä. Muina päivinä festivaali avataan klo 10 ja myyntipisteiden tulee olla avoinna klo 12 mennessä. Ohjelma päättyy päivittäin klo 03.00, mutta myyjillä on oikeus halutessaan pitää myyntipisteitään auki pidempäänkin.

Alueella on festivaaliorganisaation puolesta kiertävä yövartiointi, mutta ei jatkuvaa valvontaa; myyjät ovat itse vastuussa omaisuudestaan ja myyntipisteestään sekä myyntiaikana että sen ulkopuolella.

Vuokralaisella ei ole oikeutta sopia tuotevalmistajien näkyvyydestä festivaaleilla ilman erillistä sopimusta vuokranantajan kanssa.

Vuokranantaja toimittaa myyntipisteisiin tarvittaessa sähkön ja veden.

Vuokralainen vastaa tarvittavista viranomaisilmoituksista ja valvontasuunnitelmien laadinnasta.

Vuokranantaja luovuttaa vuokralaiselle henkilökohtaisia näytteilleasettajakortteja vuokralaisen esittämän listan perusteella oman harkintansa mukaan. Ylimääräisistä korteista veloitetaan á 100 € (+alv 10 %).

Vuokranantajalla on oikeus promootiotarkoitusta varten valokuvata myyntipisteitä ja käyttää näitä valokuvia omassa markkinoinnissaan parhaaksi katsomallaan tavalla.

Vuokranantajalla on oikeus purkaa sopimus, mikäli vuokralainen ei noudata sopimuksen ehtoja. Mikäli vuokralainen ei suorita etukäteisvuokraa eräpäivään mennessä, vuokranantajalla on oikeus osoittaa myyntipaikka toiselle myyjälle.

Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan yhteisymmärryksessä neuvottelemalla.

Mahdolliset oikeusriidat ratkotaan Keski-Pohjanmaan käräjäoikeudessa Suomen lakien mukaan.