Nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme toiminnanjohtajaa vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen 11.6. alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää päivittäistä työskentelyä Kaustisella.

Tiedät mitä on ison tapahtuman tuottaminen ja olet näyttösi antanut. Talouden huolellinen suunnittelu ja seuranta ja hallituksen pitäminen ajan tasalla ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Viihdyt viestinnän, markkinoinnin ja kumppanuuksien hoitamisen parissa ja johdat osaavaa ja innostunutta festaritiimiämme tsemppaavalla otteella.

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat on vuodesta 1968 järjestetty Suomen johtava kansanmusiikkitapahtuma. Tunnuslukujamme ovat n. 40 000 vuosittaista käyntiä, n. 4 000 esiintyjää, yli tuhat aikataulutettua esiintymistä, lähes 30 esiintymispistettä, kahden ympärivuotisen ja sadan festivaaliviikon aikaisen työntekijän ja talkoolaisen välillä vaihteleva henkilökunta ja noin miljoonan euron vuosibudjetti. Kaustisen kansanmusiikkijuhlat järjestää kaustislaisten kansanmusiikki- ja kansantanssiyhdistysten muodostama Pro Kaustinen ry.

Vuoden 2018 Kansanmusiikkijuhlat järjestetään 9.–15.7.2018. Tämän vuoden tapahtuman vetovastuun kantaa vt. toiminnanjohtajamme, jonka siipien suojassa pääset asettumaan tehtävääsi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.4. klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tj-rekry(at)kaustinen.net.

More information:
Sirpa Lahti
hallituksen puheenjohtaja
Pro Kaustinen ry.
p. 040 738 4736

Festivaaliareena, kuva Lauri Oino