Pelimannimajoitusohjeistus

Kaustinen Folk Music Festival järjestää tapahtuma-aikaan pelimannimajoitusta, joka toteutetaan ryhmämajoituksena saleissa, luokkatiloissa ja muissa soveltuvissa kohteissa. Yksittäisten kohteiden majoituspaikkamäärät vaihtelevat. Majoituspaikkoja ovat festivaalialueen tuntumassa urheilutalo ja alakoulu, sekä kauempana Puumalan koulu, Järvelän koulu sekä Vetelin liikuntakeskus ja Vetelin koulukeskuksen Tietola. Majoituskohteisiin voi tulla muutoksia ja lisäyksiä. Kauempana sijaitseviin kohteisiin on festivaalibussikuljetus. Omalla autolla kulkevia ryhmiä voidaan sijoittaa myös muihin ilman bussiyhteyttä oleviin sijainteihin. Majoitus toteutetaan riittävän väljästi turvallisuus huomioon ottaen. Ryhmämajoituksiin saa tulla vain terveenä ja vallitsevia ohjeistuksia noudattaen.

Pelimannimajoituksen varaaminen ja hinnat

Pelimannimajoitusta voi varata toukokuun puolivälissä avautuvalla sähköisellä lomakkeella. Linkki lomakkeeseen lähetetään kaikille yhteyshenkilöille. Lisäksi se julkaistaan festivaalin nettisivuilla. Varaus tehdään henkilökohtaisesti, mutta ryhmän yhteyshenkilö voi myös varata majoituksen koko ryhmälle sen majoittuessa samaan paikkaan samaksi ajaksi. Lomakkeeseen voi kirjata mahdollisia toiveita majoituspaikasta sekä muista tarpeista, kuten esteettömyydestä.

Majoitus varataan ensisijaisesti esiintymispäivien välisiksi öiksi, jotta kaikille halukkaille löytyy varmasti majoituspaikka. Nämä ajat määrittyvät pelimannihaussa ilmoitettujen päivien mukaan. Mikäli haluat majoitusta pidemmäksi ajaksi voit tiedustella sitä 26.6. alkaen osoitteesta pelimannimajoitus@kaustinen.net. Majoitusvuorokauden hinta on 25 euroa.

Maksaessasi majoituksen voit myös lunastaa aamupalalipun hintaan 6€/yö.

Pelimannimajoitukseen majoittuminen

Saavuttaessa festivaalialueelle ilmoittaudutaan pelimannimajoitusvastaanottoon musiikkilukiolla. Majoitus maksetaan ilmoittautuessa. Silloin annetaan tarkemmat ohjeet majoituspaikasta ja samalla voi ostaa myös edullisia aamiaislippuja festivaaliravintolaan. Majoituspaikassa on vastassa majoitusvalvoja, joka ohjaa oikeaan majoitustilaan. Valvoja on tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Kohteissa on tarjolla patja, peitto ja tyyny, sekä joissakin tapauksissa myös vuode. Voit halutessasi tuoda oman patjan. Peseytymistilat juhla-alueen tuntumassa ovat keskitetysti urheilutalolla, missä sijaitsee myös sauna. Suihkutilat ovat auki klo 8.00–20.00 ja saunat seuraavasti: aamusauna klo 8.00–11.00 ja iltasauna klo 18.00–21.00. Kauempana sijaitsevissa kohteissa on omat peseytymistilat.

Pidäthän majoitustilasi siistinä ja ilmoita mahdollisista puutteista majoitusvalvojalle. Urheilutalon lattia on suojattu, mutta sille ei saa kaataa juomia tai muita nesteitä johtuen alla olevasta lattiamateriaalista. Tupakointi majoitustiloissa on ehdottomasti kielletty. Kohteissa on paloturvallisuusohjeet ja majoitusvalvojalla pelastautumisohjeistus. Juhla-alueella yläkoululla toimii ensiapupiste ja alueella on kiertävä partio. Kauempana yhteydenotot tarpeen vaatiessa yleiseen hätänumeroon.

Pelimannimajoituksen yhteystiedot

Email: pelimannimajoitus@kaustinen.net

Puhelin: 040 170 1968

Lämpimästi tervetuloa nukkumaan kesän onnellisimpien päivien välisiksi öiksi!