Kaustisen kansanmusiikkijuhlien valtaisan ohjelman löydät Eventmoresta!

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat järjestetään 11.-17.7.2016 jo 49. kerran. Kesän onnellisimmat päivät kutsuvat kansanmusiikin ja -tanssin ystävät Kaustiselle vuoden suurimpaan alan kohtaamiseen!

Eventmore-mobiilisovellus on kuin käsiohjelma älypuhelimessasi: Lataa Kaustisen kanava ja sukella festarihumuun mobiilissa!

Juhlien monipuolinen ohjelmatarjonta koostuu tuttuun tapaan suuresta määrästä persoonallisia pelimanneja, kotimaisista eturivin kansanmuusikoista, mielenkiintoisista kansainvälisistä kansanmusiikkinimistä sekä suuremmalle yleisöllekin tutuista laulaja-lauluntekijöistä.

”Festivaali rakentuu kovaa vauhtia, ja tällekin vuodelle on tulossa lukuisia uudistuksia niin esiintymislavojen kuin palvelutarjonnankin osalta. Yksi kesän monista uutuuksista on Eventmore-sovellus. Sen oma Kaustis-kanava on kuin käsiohjelma puhelimessasi – tarkista ohjelmatiedot, tutki karttaa tai seuraa, missä festivaalibussi huristaa! Kenties paras – ainakin toivotuin – ominaisuus Eventmoressa on loistava hakutoiminto: sovelluksella voit hakea tietoja esiintyjän nimellä, ja saat kaikki kyseisen artistin tai ryhmän keikat näkyviin”, kommentoi festivaalihumun keskeltä Kaustisen kansanmusiikkijuhlien toiminnanjohtaja Sini Keränen.

Lue lisää Eventmoresta! >>>