Jo 52. kerran järjestettävä Kaustisen kansanmusiikkijuhlat odottaa ryhmääsi 8.-14.7.2019!

Isompien porukoiden kannattaa varata edulliset ryhmäliput ennakkoon, liput voi noutaa kätevästi festivaaleille tullessa esimerkiksi Musiikkilukiolta.

Kesän korein kattaus kansanmusiikkia ja -tanssia pienen kylän suuressa juhlassa on elävää perinnettä parhaimmillaan. Kaustisen festivaalipuisto on viihtyisä ja perheystävällinen alue, joka pitää sisällään 30 esiintymispaikkaa ja hemmottelee kävijöitään erikokoisten esiintymislavojen monipuolisella ja tasokkaalla ohjelmalla. Esityksiä on yli 200 päivässä – ja jokaiseen pääsee samalla lipulla!

Ryhmäliput ti 24 €, ke 24 € / hlö (norm. 34 €), to 29 €, pe 29 € ja la 29 € / hlö (norm. 39 € / hlö)

Ryhmäalennukset koskevat vähintään 10 hengen ryhmiä.

Vapaaliput lisätään mukaan ryhmäkoon mukaan: 10 hengen ryhmälle 11. lippu maksutta, 20 hengen ryhmälle seuraavat kaksi lippua, 30 hengen ryhmälle seuraavat 3 lippua, jne.

Samalla voit kysyä tarjousta kahvila- ja ravintolapalveluistamme. Tarjolla on juhlavampia kattausvaihtoehtoja upeilla maisemilla Kalliopaviljongilla (18,50-35,90€) sekä vapaamuotoisempaa Kestikievaribuffet-ruokailua. Myös alueella sijaitsevaan, kotiruokaa tarjoavaan Festivaaliravintolaan voivat ryhmät ostaa ruokaliput etukäteen (13/7€), kuten myös kahvi- tai drinkkiliput. Tarjoamme ryhmille lisäksi opastettuja kierroksia kaustislaisten pelimannien jalanjäljissä (65 € /ryhmä, kesto n. 1 h) sekä ohjelmallisia lisäpalveluita Kalliopaviljongin ruokailun yhteydessä.

Lämminhenkinen miljöö ja ainutlaatuinen tunnelma luovat takuulla mieleenpainuvan kesäjuhlan ryhmällenne. Ota yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä teille sopivan tilaisuus tai paketti! Muista myös tarkistaa alueen majoitusvaihtoehdot sekä muut nähtävyydet! Kaustisen seudulla on paljon koettavaa!

Tiedustelut ja varaukset: Myyntipäällikkö Hannu Nevala, myynti@kaustinen.net, puh. 040 1634 398.