Elintarvikkeiden myynti Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla 2024

Tällä lomakkeella voit hakea myyntipaikkaa elintarvikkeiden myyntiin Kaustisen 57. kansanmusiikkijuhlilla. Huomioithan, että valitsemme myyjät hakemusten perusteella. Hakuaika päättyy 31.3.2024 ja pyrimme tekemään valinnat huhtikuun aikana.

Painotamme valinnoissamme festivaalimme luonteeseen sopivia toimijoita ja tuotteita sekä asiakkaan näkökulmasta monipuolista ja laadukasta tarjontaa. Valitsemme myyjät siten, että valikoimat eivät kilpaile keskenään, vaan muodostavat laajan kattauksen.

Lisäksi toivomme kaikilta elintarvikemyyjiltämme ympäristönäkökulmien huomioimista ja kierrätystä (esim. biohajoavat astiat).

Festivaalialueella on haettavissa seuraavia myyntipaikkoja:

Ruokamyynti- ja kahvilapaikkoja
Makeismyyntipaikkoja
Jäätelönmyyntipaikkoja

HINNASTO
Alla myyntipaikkojen hinnastot yllä olevien luokkien mukaisesti. Myyntipaikkojen sijainnit saattavat lähialueen muutosten vuoksi muuttua. Kaikki hinnat per myyntipaikka.

RUOKAKIOSKIT
Kahden puolen Juhlapihan basaaritelttaa,  festivaaliareenan laidalla ja Juhlapihan puolella.

Paikat vedellä ja viemäröinnillä (Areenan puolen ruokakuja) 3.800 € +alv 24 %
Paikat kantovedellä- ja viemäröinnillä (Juhlapihan puoli) 3.600 € +alv 24 %

Hinta sisältää myyntipaikan koko festivaalin ajaksi, sähkön ja veden, sekä näytteilleasettajakortit myyntipisteen työntekijöille.

MAKEISMYYNTIPAIKKA

3.150 € +alv 24 %

Hinta sisältää myyntipaikan koko festivaalin ajaksi, tarvittaessa sähkön ja veden, näytteilleasettajakortit myyntipisteen työntekijöille, sekä makeisten yksinmyyntioikeuden

JÄÄTELÖKIOSKIT
Sijainnit Pelimannitalon rinteessä ja Areenan Ruokakujan päässä.

1.700 € +alv 24 % (Samalle myyjälle kaksi paikkaa 2.900 € + alv 24 %)

Hinta sisältää myyntipaikan koko festivaalin ajaksi, sähkön ja veden sekä näytteilleasettajakortit myyntipisteen työntekijöille.

KAHVILA
Sijainti Café Mondon taus tai neuvoteltavissa.

1.700 € +alv 24 %

Hinta sisältää myyntipaikan koko festivaalin ajaksi, sähkön ja veden sekä näytteilleasettajakortit myyntipisteen työntekijöille.

YLEISET SOPIMUSEHDOT

Maksuehdot:
Vuokrasta maksetaan laskua vastaan etukäteen puolet 30.6.2024 mennessä ja puolet 31.7.2024 mennessä.

Peruutusehdot:
Myyntipaikan voi perua maksutta 7.6.2024 mennessä. Mikäli peruutus tehdään sen jälkeen, mutta 30.6.2024 mennessä, veloitetaan vuokrasta 50 %. Peruutuksen tullessa 1.7.2024 tai myöhemmin veloitetaan vuokrasumma kokonaisuudessaan. Peruutuksesta tulee ilmoittaa kirjallisesti sähköpostilla.

Muut ehdot:

Vuokralainen sitoutuu myymään vain niitä tuotteita, joita Pro Kaustinen ry:n kanssa on kirjallisesti sovittu.

Vuokralainen sitoutuu noudattamaan vuokranantajan osoittamaa myyntipaikkaa. Vuokralaisen on ilmoitettava saapumisestaan etukäteen vuokranantajalle. Myyntipaikkaa ei saa pystyttää ilman vuokranantajan lupaa.

Vuokralainen sitoutuu järjestämään myyntipaikkansa hakemuksessa määritellyn kokoisena (4m x 8m), ellei etukäteen kirjallisesti toisin sovita. Mikäli myyntipaikan koko on sovittua suurempi, vuokranantajalla on oikeus purkaa myyntipaikkasopimus ilman korvausvelvoitetta ja poistaa myyntipiste festivaalialueelta.

Vuokra-aika on koko festivaali eli 6 päivää: ma-la 8.-14.7.2024. Ma 8.7. festivaali avataan klo 15 ja myyntipisteiden tulee olla valmiina klo 12 mennessä. Alueella järjestetään tuolloin myös viranomaiskierros klo 10, jonka aikana alueella ei saa olla ylimääräisiä ajoneuvoja. Muina päivinä festivaali avataan klo 10 ja myyntipisteiden tulee olla avoinna klo 12 mennessä. Ohjelma päättyy päivittäin klo 03.00, mutta myyjillä on oikeus halutessaan pitää myyntipisteitään auki pidempäänkin.

Alueella on festivaaliorganisaation puolesta kiertävä yövartiointi, mutta ei jatkuvaa valvontaa; myyjät ovat itse vastuussa omaisuudestaan ja myyntipisteestään sekä myyntiaikana että sen ulkopuolella.

Vuokralaisella ei ole oikeutta sopia tuotevalmistajien näkyvyydestä festivaaleilla ilman erillistä sopimusta vuokranantajan kanssa.

Vuokranantaja toimittaa myyntipisteisiin tarvittaessa sähkön ja veden.

Vuokralainen vastaa tarvittavista viranomaisilmoituksista ja valvontasuunnitelmien laadinnasta.

Vuokranantaja luovuttaa vuokralaiselle henkilökohtaisia näytteilleasettajakortteja vuokralaisen esittämän listan perusteella oman harkintansa mukaan. Ylimääräisistä korteista veloitetaan á 100 € (+alv 10 %).

Vuokranantajalla on oikeus promootiotarkoitusta varten valokuvata myyntipisteitä ja käyttää näitä valokuvia omassa markkinoinnissaan parhaaksi katsomallaan tavalla.

Vuokranantajalla on oikeus purkaa sopimus, mikäli vuokralainen ei noudata sopimuksen ehtoja. Mikäli vuokralainen ei suorita etukäteisvuokraa eräpäivään mennessä, vuokranantajalla on oikeus osoittaa myyntipaikka toiselle myyjälle.

Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan yhteisymmärryksessä neuvottelemalla.

Mahdolliset oikeusriidat ratkotaan Pohjanmaan käräjäoikeudessa Suomen lakien mukaan.