Puheenjohtajat Seppo Paavola ja Ira Järvelä sekä toiminnanjohtaja Valtteri Valo ja toimitusjohtaja Juha Pajumaa ovat tyytyväisiä alkavaan yhteistyöhön.
Kuva Lauri Oino

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat käynnistyvät 8.7.2024. Jo perinteeksi muodostuneen yleisölle maksuttoman avajaispäivän mahdollistaa tulevana kesän Jokilaaksojen Osuuspankki. Yhteistyön ansiosta kaikki pystyvät osallistumaan tapahtumaan mahdollisimman matalalla kynnyksellä.

”Ihmisläheisyys korostuu sekä festivaalin että Jokilaaksojen Osuuspankin toiminnassa. Tästä syystä meille molemmille on tärkeää, että kaikki halukkaat pääsevät kokemaan sen ainutlaatuisen yhteisöllisyyden, minkä Kaustisen kansanmusiikkijuhlat tapahtumana voi tarjota.”, festivaalin toiminnanjohtaja Valtteri Valo kertoo.

Yhteistyö Kaustisen kansanmusiikkijuhlien kanssa mahdollistaa OP Jokilaaksoille laajan ja positiivisen näkyvyyden oman toimialueensa lisäksi myös valtakunnallisesti.

”OP tukee kulttuuria monipuolisesti ja OP Jokilaaksoilla onkin nyt ilo syventää yhteistyötään alueemme merkittävimmän kulttuuritapahtuman kanssa. Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla kohtaamme tärkeät arvomme ihmisläheisyyden, vastuullisuuden ja yhteisöllisyyden.”, toteaa toimitusjohtaja Juha Pajumaa tyytyväisenä.

”Solmittu yhteistyösopimus on yritysvastuun näkökulmasta molemmin puolin tärkeä, samanlainen arvopohja ja asiakaslupaus mahdollistavat luontevan yhteistyö. OP Jokilaaksot sosiaalisesti vastuullisena toimijana osoittaa halunsa ja kykynsä oman toiminta-alueensa hyvinvoinnin ja osallisuuden lisäämisessä.”, kiittelee Pro Kaustinen ry:n hallituksen puheenjohtaja Ira Järvelä.

Aiempina vuosina maksuttoman avajaispäivän yhteistyökumppaneina ovat toimineet Kaustisen kunta, Kaustisen seutukunta, Kaustisen yrittäjät ja Avain Sääspankki.

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat järjestetään 8.-14.7.2024. Festivaalin oma teema on Kylässä and the theme of region is Etelä-PohjanmaaThis year's folk music and folk dance national theme is Omasta päästä.