Kaustinen Folk Music Festival käskee teidät kylhän

Vuoden festivaali Kaustinen Folk Music Festival tarjoaa kesän onnellisimmat päivät kulttuurikehdossa Kaustisella 8.-14.7.2024. Tarjoamme yrityksellenne mahdollisuuden kokea Kaustinen henkilöstönne virkistymiskohteena, tai vaikkapa suhdetoiminnan paikkana asiakasryhmienne kera. Paljon koettavaa, nähtävää ja kuultavaa, aamusta yöhön saakka, liki kolmellakymmenellä lavalla. Missään muualla ei voi kokea samaan hintaan yhtä paljon.

Kulttuurinen rikkaus

Kotoisassa festivaaliympäristössä kukoistavat suomalaiset kansanperinteiden muodot, jotka yhdistyvät maailmanlaajuiseen kulttuuriperintöön. Näe ja koe kulttuurien monimuotoisuus, joka yhdistyy musiikin voimalla.

Yhteisöllisyys

Kaustinen Folk Music Festival on enemmän kuin pelkkä tapahtuma – se ovat yhteisön voimavara. Liity mukaan ja tule osaksi tätä ainutlaatuista kansankulttuurin ystävien perhettä.

Liput, ruoat ja ohjelma – helposti

Meiltä löytyy valmiita paketteja yritystenne käyttöön, tai voimme räätälöidä juuri teille sopivan paketin tarpeen mukaan. Olipa kyseessä henkilöstönne virkistyspäivä tai asiakasryhmienne tapaamishetki, on Kaustinen Folk Music Festival sille oivallinen paikka – myös lapsiperheille. Tarjolla on lippuja, ruokaa, juomaa ja ohjelmaa, kuinka vain haluatte. Tulevana kesänä ohjelmasta löytyy muiden muassa Miljoonasade, Club for Five, Pariisin kevät, Stella polaris, Viitasen Piia, Piirpauke ja Antti Paalanen. Lisää ohjelmasta kevään mittaan täydentyen osoitteessa Kaustinen.net/ohjelma.

Esimerkkejä yrityspaketeista ja -hinnoista (Pidätämme oikeuden muutoksiin)

 • Viulunsoittajan parempi serviisi

  Ylellinen kolmen ruokalajin menukokonaisuus keskipohjalaisesta lähiruoasta juomineen, tarjoiltuna Kalliokrouvin ravintolassa Kalliopalviljongilla. Hinta 140 € henkilöltä sisältäen päivälipun alueelle, ruoat ja viinit. Kaupan päälle huikea näkymä yli festivaalialueen. Minimitilaus 25 henkilöä.

 • Räätälöitävien yrityspakettien hintoja
  • Päivälippu alueelle 30 €
  • Ruokalippu Festivaaliravintolaan 14,90 €
  • Kahvilippu 4,50 €
  • Drinkkilippu 7 €

Lisäksi voimme sorvata teille kokonaisuuksia, kuten vaikkapa Cocktailtilaisuuden toiveittenne mukaan. Ota yhteyttä myynti@kaustinen.net tai 040 163 4398, niin löydämme varmasti kanssanne oikean rytmin.

Tapaamisiin kesänonnellisimmilla päivillä!