Media

Kaustinen Folk Music Festival | Press

Kuvat

Kuvia median käyttöön on kuvat.fi-palvelussa
https://kaustinenfmf.kuvat.fi/kuvat/2022/
Salasana: media2016

Prenumerera på medienyhetsbrevet via denna länk.

Media-akkreditointi

Media-akkreditointi Kaustisen kansanmusiikkijuhlille 2023 on avautunut. Ilmoittautumiset 25.6.2023 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta.

Lisätietoja voi kysyä osoitteesta press@kaustinen.net

Mediakuvat 2023

Vuoden 2023 pressikuvia saa vapaasti ladata median käyttöön tästä alapuolelta. Kuvat ovat muotoa 240-300 ppi, RGB. Mainitsethan kuvaajan nimen aina kun mahdollista.

Yli 20 tanssijaa saapuu heinäkuussa Kaustiselle kenialaisessa Wana Mziki Afrika -ryhmässä. (Kuva: Linus Omondi)

Festivaalialueen lipputankoihin nostetaan ensi kesänä komea lippujen rivistö, kun edustettuna ovat Etiopia, Kenia, Puola, Liettua, Viro, Norja, Nepal, Unkari, Iso-Britannia, USA, Slovakia, Italia, Ukraina, Kolumbia ja Irlanti. (Kuva: Risto Savolainen)

Kaustisen festivaalin Vuoden yhtye 2023 Ääniteatteri Iki-Turso seisoo puolikaaressa loitsuten kohti kameraa.

”Är runosång rap från Örtersjöregionen?” frågar ljudteatern Iki-Turso. Doktorer och magistrar Eila Hartikainen (till vänster), Juha Valkeapää, Maari Kallberg, Anna-Kaisa Liedes, Ilona Korhonen, Taito Hoffrén, Heikki Laitinen och Outi Pulkkinen erbjuder en unik möjlighet att bekanta sig med runosång i Kaustby i juli. Foto: Wilma Hurskainen  

 

Showcase -yhtyeet 2023

Hurja Halla: Eve Pietarinen (vas.), Janne Ojajärvi ja Liisa Haapanen ovat saaneet tunnustusta myös Riitti-musiikkivideostaan. (Kuva: Riikka Malin)

Polenta: Mikko Malmivaaran (vas.), Aino Kinnusen, Olli Sippolan ja Veera Kuisman yhtye muistetaan myös siitä, kun Polenta voitti Konsta Jylhä -kilpailun Kaustisella vuonna 2019. (Kuva: Tommi Ahonen)

Pelkkä Poutanen: Petra Poutasen säveltämiä teoksia on kuultu muun muassa teatterilavoilla Helsingissä, Tampereella ja Espoossa. (Kuva: Mitro Härkönen)

Share This