Kaustinen Folk Music Festival -Perhemajoitus

Perhemajoitus on lähes koko tapahtuman historian ajan tarjolla ollut palvelu, jossa festivaalivieraita majoitetaan paikallisten asukkaiden koteihin Kesän onnellisimpien päivien välisiksi öiksi. Majoitusmuoto on lämmintunnelmainen tapa elää festivaalin ja kylän yhteisöllisyydessä mukana. Vierailujen myötä on syntynyt paljon mukavia muistoja ja ystävyyksiä. Aamiaispöydässä voi kuulla soittoa ja laulua sekä muiden vieraiden hupaisia kokemuksia – perhemajoitus on ohjelmanumero jo itsessään.

Tarjolla on vyöhykkeittäin erilaisia majoitusmahdollisuuksia, kuten huonemajoitus tai telttapaikka kotipihalla, aamiaisella tai ilman. Hinnat vaihtelevat vyöhykkeiden ja palvelujen mukaan. Pyrimme siihen, että jokaiselle vieraalle löytyy sopiva majoitus ja majoittajalle sopiva vieras.

Majoitusvaraukset

Perhemajoitusta voi nyt varata sähköitse varauslomakkeen kautta.

Linkki varauslomakkeeseen: Perhemajoitus varauslomake

Family accommodation booking form in English: Family accommodation booking form

Ongelmatilanteissa, ota meihin yhteyttä: perhemajoitus@kaustinen.net (+358 40 170 1968)

Lähde mukaan perhemajoittajaksi

Kaustinen on piskuinen kunta niukalla majoituskapasiteetilla ja festivaalivieraita on runsaasti. Siksi tarvitsemme lisää perhemajoittajia kysynnän vastineeksi. Tarjota voi yksittäisiä huoneita, kokonaisia rakennuksia, pihapaikkoja teltoille tai karavaanareille tai näiden yhdistelmille. Majoittaja voi päättää tarjoaako hän majoitusta aamiaisella vai ilman. Erilaisilla järjestelyillä voi majoittaja päättää, kuinka perhemajoitus häntä sitoo. Voitte ilmoittaa perhemajoitustarjonnastanne perhemajoituslomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse.

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet tästä lomakkeesta: Perhemajoittajan lomake

Ota yhteyttä: perhemajoitus@kaustinen.net (+358 40 170 1968)

Share This