Kaustinen Folk Music Festival -Perhemajoitus

Perhemajoitus on lähes koko tapahtuman historian ajan tarjolla ollut palvelu, jossa festivaalivieraita majoitetaan paikallisten asukkaiden koteihin Kesän onnellisimpien päivien välisiksi öiksi. Majoitusmuoto on lämmintunnelmainen tapa elää festivaalin ja kylän yhteisöllisyydessä mukana. Vierailujen myötä on syntynyt paljon mukavia muistoja ja ystävyyksiä. Aamiaispöydässä voi kuulla soittoa ja laulua sekä muiden vieraiden hupaisia kokemuksia – perhemajoitus on ohjelmanumero jo itsessään.

Tarjolla on vyöhykkeittäin erilaisia majoitusmahdollisuuksia, kuten huonemajoitus tai telttapaikka kotipihalla, aamiaisella tai ilman. Hinnat vaihtelevat vyöhykkeiden ja palvelujen mukaan. Pyrimme siihen, että jokaiselle vieraalle löytyy sopiva majoitus ja majoittajalle sopiva vieras.

Perhemajoituksen haku 2024 on nyt auki!

Perhemajoitusta voi nyt hakea sähköisellä hakulomakkeella. Alla oleva linkki vie sähköiseen lomakkeeseen, jonka voi täyttää millä tahansa älylaitteella. Hakemuksia täytetään 1 kpl seuruetta kohden, joten ilmoitathan samaan lomakkeeseen jokaisen majoittujan. Tarkemmat ohjeet lomakkeessa.

Linkki perhemajoitushakulomakkeeseen:

Perhemajoituksen hakulomake 2024

 

In English: Family accommodation application form 2024

På Svenska: Familjeboende bokning 2024

Lähde mukaan perhemajoittajaksi 2024

Etsimme perhemajoittajia festivaaleille 8.7. – 14.7.2024! Täytä sähköinen ilmoittautumislomake ja liity osaksi perhemajoittajia. Yhdessä teemme Kesän onnellisimpia päiviä!

Perhemajoittajien ilmoittautumislomake: https://gest.fi/customers/chfaei/5163 

Kaustinen on piskuinen kunta niukalla majoituskapasiteetilla ja festivaalivieraita on runsaasti. Siksi tarvitsemme lisää perhemajoittajia kysynnän vastineeksi. Tarjota voi yksittäisiä huoneita, kokonaisia rakennuksia, pihapaikkoja teltoille tai karavaanareille tai näiden yhdistelmille. Majoittaja voi päättää tarjoaako hän majoitusta aamiaisella vai ilman. Erilaisilla järjestelyillä voi majoittaja päättää, kuinka perhemajoitus häntä sitoo. Voitte ilmoittaa perhemajoitustarjonnastanne perhemajoituslomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse.

 

Ota yhteyttä: perhemajoitus@kaustinen.net