Videon voi tehdä yksin tai porukassa, voi soittaa, laulaa, tanssia – muoto on vapaa. Tässä ollaan nuotiotunnelmissa festivaalin aikaan Kaustisella. Kuva: Risto Savolainen.

VirtuaaliKaustinen kokoaa meidät kaikki yhteen maanantaista sunnuntaihin 13.–19.7.2020 osoitteessa www.kaustinen2020.net. Toivomme mahdollisimman paljon tuoreita videoesityksiä tähän kaikille maksuttomaan tapahtumaan. Videoita voi lähettää YouTube-linkkeinä, joista teemme koosteet jokaiselle päivälle.

Lähettää saa oman tai ryhmän esityksen, joka voi olla yhden kappaleen tai täysipitkän konsertin pituinen tai jotain siltä väliltä. Videoiden tulee olla melko uusia ja mielellään tätä tarkoitusta varten tehtyjä – vanhoja äänityksiä ei valitettavasti oteta mukaan. Muoto on vapaa! Mukana voi olla myös puhetta: kappaleiden esittelyä tai terveisiä katsojille.

Videoita voi lähettää pelimanniohjelmaan, kansantanssiin tai Lasten Kaustiseen – tai jokaiseen niistä. Osallistumisaikaa on tiistaihin 7. heinäkuuta saakka.

Katso ohjeet videoiden lähettämiseen tästä

VirtuaaliKaustinen 13.–19.7.2020
– avautuu maanantaina 13.7. klo 10
– julkaisee viikon ajan joka päivä klo 10 uusia videoita kansanmusiikki- tai kansantanssiesityksen tai muun perinteen harjoittamisen muodossa
– luvassa myös livekonsertteja ja muuta ohjelmaa verkossa, julkistus 30.6.2020
– auki festivaaliviikon jälkeen 31.7.2020 saakka
– soittolistat jäävät elämään festivaalin videokanavalle YouTubessa