VirtuaaliKaustisen konsertin harjoitukset heinäkuussa 2020, lavalla Haka.
Kuva: Krista Järvelä

Kaustisen kansanmusiikkijuhlien tämän vuoden organisaatiossa on haussa kaksi uutta määräaikaista työpaikkaa: markkinointipäällikkö ja virtuaalituottaja. Molemmat tehtävät ovat osa-aikaisia, työt alkavat 1.4. ja päättyvät 31.7. Viimeinen hakupäivä on 17.3.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV toiminnanjohtaja Valtteri Valolle osoitteeseen valtteri.valo@kaustinen.net. Häneltä voi myös kysyä lisätietoja arkisin 10–16 numerosta 040 358 2413.

Markkinointipäällikön työnkuvaus

Markkinointipäällikön työtehtäviin kuuluu mm. tapahtuman markkinointi ja mainonta, someviestinnästä vastaaminen, tilausprosessien hallintaa sekä yritys- ja ryhmämyynnin avustavia tehtäviä. Markkinointipäällikkö toimii yhteyshenkilönä asiakkaiden ja eri sidosryhmien suuntaan toiminnanjohtajan alaisuudessa ja tiiviissä yhteistyössä tapahtumamme tuotanto-organisaation kanssa.

Etsimme aktiivista, tiimityöskentelyyn tottunutta, osaavaa henkilöä, jolla on paineensietokykyä ja luovuutta ratkaista ongelmia. Toivomme hakijalta alan kokemusta ja aktiivista otetta markkinointi- ja myyntitehtäviin, kykyä tuottaa sujuvaa ja luontevaa tekstiä suomen kielellä sekä hyvää englannin ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Arvostamme myös työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Lisätietoa täältä: Avoimet työpaikat – Haku hakutekijöillä (te-palvelut.fi)

Virtuaalituottajan työnkuvaus

Virtuaalituottajan työtehtäviin kuuluu Kaustisen kansanmusiikkijuhlien virtuaalisen kokonaisuuden tekninen tuottaminen sisältäen mm. verkkosivuston rakentaminen yhdessä muun työryhmän kanssa, videotuotannon kilpailuttaminen, festivaaliaikainen virtuaalipuolen toimivuus, ylläpito ja päivittäminen.

Etsimme aktiivista, tiimityöskentelyyn tottunutta, osaavaa henkilöä, jolla on paineensietokykyä ja luovuutta ratkaista ongelmia. Edellytämme hakijalta kokemusta WordPress-pohjaisen nettisivuston ylläpidosta sekä vahva osaaminen eri videoalustojen käytöstä.

Lisätietoa täältä: Avoimet työpaikat – Haku hakutekijöillä (te-palvelut.fi)