Jutta Rahmel (vas.), Paula Vesala ja Aili Järvelä esiintyvät triona festivaaliviikolla.

Ohjelmaan on tullut muutoksia koronatilanteen takia. Luvassa on rajoitettuja yleisötapahtumia sekä VirtuaaliKaustisen konsertteja, työpajoja ja muuta ohjelmaa. Normaalimuotoista festivaalia ei voida järjestää tänä kesänä, mutta tulossa on niin hyvä tapahtumaviikko kuin suinkin mahdollista.

Ohjelmassa ilmoitetut konsertit ja keikat ovat varmasti VirtuaalilKaustisen ohjelmassa. Tapahtumista suurin osa järjestetään Kaustisella, ja niihin otetaan niin paljon yleisöä kuin koronarajoitukset sallivat. Kaustiselle saapuvat mm. Frigg, Mariska ja Kaustinen HouseBand sekä Vesala–Järvelä–Rahmel.

Alkuperäisestä ohjelmasta mm. Mari Boine on siirtynyt vuoden 2022 festivaaliviikkoon. Koko ohjelma julkistetaan 15. kesäkuuta. VirtuaaliKaustiselle on tulossa myös yleisöä osallistuvaa ohjelmaa, joten kotikatsomoita voi alkaa suunnitella festivaalikuntoon. 

Tuhansia pelimanneja ei valitettavasti voida ottaa vastaan Kaustisella, mutta odotettavissa on tuoreita videoesityksiä. Seuraa tätä Ajankohtaista-sivua sekä somekanaviamme.