Peruutuksen vuoksi etsimme kalaruokien myyjää festivaalille. Ruuanmyyntipisteet sijaitsevat keskeisellä paikalla festivaalipuistossa, päälavojen tuntumassa. Ota yhteyttä oman firmasi puolesta tai vinkkaa hyvästä tyypistä!

Lisäksi Pelimannitorin myyntialueella on vielä pari vapaata myyntipaikkaa. Asiakkaidemme toiveesta etsimme erityisesti laadukkaiden käsitöiden myyjiä, muutakin saa toki tarjota! Myyntipaikat vuokrataan koko festivaalin ajaksi (ei yksittäisiksi päiviksi). Myyntipäiviä tulee siten kuusi (ma-la 6.-11.7., su 12.7. festivaalialueella ei ole enää ohjelma). Maanantaina festivaali avataan klo 15, muina päivinä klo 10. Myyntitori kootaan basaarityyppisesti, joten myyjiltä vaaditaan omat kojut/teltat/vaunut. Myyntipaikan vuokra koko viikolta hinnoitellaan neliöperusteisesti.

Pelimannitori uudistuu ja vilkastuu Viinitupa-ravintolan muuton myötä. Tori rajataan pääportin ja Viinituvan väliin; kulku Viinituvalle ja sen terassille käy ainoastaan torin poikki. Lisäksi torilla on esiintymislava, jolla on ohjelmaa päivittäin klo 10-22 välillä.

Pikaiset yhteydenotot:
Toiminnanjohtaja Sini Keränen
sini.keranen(a)kaustinen.net
p. 040 1729 566