Pelimannimajoitusohjeistus

Kaustinen Folk Music Festival järjestää tapahtuma-aikaan pelimannimajoitusta, joka toteutetaan ryhmämajoituksena saleissa, luokkatiloissa ja muissa soveltuvissa kohteissa. Yksittäisten kohteiden majoituspaikkamäärät vaihtelevat. Majoituspaikkoja ovat festivaalialueen tuntumassa urheilutalo ja alakoulu, sekä kauempana Puumalan koulu, Järvelän koulu, Tunkkarin koulu ja Vetelin koulukeskuksen Tietola. Majoituskohteisiin voi tulla muutoksia ja lisäyksiä. Kauempana sijaitseviin kohteisiin on festivaalibussikuljetus. Omalla autolla kulkevia ryhmiä voidaan sijoittaa myös muihin ilman bussiyhteyttä oleviin sijainteihin. Majoitus toteutetaan riittävän väljästi turvallisuus huomioon ottaen.

Pelimannimajoituksen varaaminen ja hinnat

Pelimannimajoitusta voi varata sähköisellä lomakkeella. Lomake aukeaa sen jälkeen, kun pelimannien esiintymisajat on julkaistu. Linkki lomakkeeseen lähetetään kaikille yhteyshenkilöille. Lisäksi se julkaistaan festivaalin nettisivuilla. Varaus tehdään henkilökohtaisesti, mutta ryhmän yhteyshenkilö voi myös varata majoituksen koko ryhmälle sen majoittuessa samaan paikkaan samaksi ajaksi. Lomakkeeseen voi kirjata mahdollisia toiveita majoituspaikasta sekä muista tarpeista, kuten esteettömyydestä.

Majoitus varataan ensisijaisesti esiintymispäivien välisiksi öiksi, jotta kaikille halukkaille löytyy varmasti majoituspaikka. Nämä ajat määrittyvät pelimannihaussa ilmoitettujen päivien mukaan. Mikäli haluat majoitusta pidemmäksi ajaksi voit tiedustella sitä 27.6. alkaen osoitteesta pelimannimajoitus@kaustinen.net. Majoitusvuorokauden hinta esiintymispäiville on 25 euroa. Lisävuorokaudet ovat 25 euroa yöltä.

 

Pelimannimajoitukseen majoittuminen

Saavuttaessa festivaalialueelle ilmoittaudutaan pelimannimajoitusvastaanottoon musiikkilukiolla. Vastaanotto on auki sunnuntaina 7.7. klo 12.00-21.00 ja ma-la  klo 9.00-21.00. Majoitus maksetaan ilmoittautuessa. Silloin annetaan tarkemmat ohjeet majoituspaikasta ja samalla voi ostaa myös edullisia aamiaislippuja festivaaliravintolaan. Majoituspaikassa on vastassa majoitusvalvoja, joka ohjaa oikeaan majoitustilaan. Valvoja on tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Kohteissa on tarjolla patja, peitto ja tyyny, sekä joissakin tapauksissa myös vuode. Voit halutessasi tuoda oman patjan. Peseytymistilat juhla-alueen tuntumassa ovat keskitetysti urheilutalolla, missä sijaitsee myös sauna. Suihkutilat ovat auki klo 8.00–20.00 ja saunat seuraavasti: aamusauna klo 8.00–11.00 ja iltasauna klo 18.00–21.00 (aikoihin voi tulla tarkennuksia). Kauempana sijaitsevissa kohteissa on omat peseytymistilat.

Pidäthän majoitustilasi siistinä ja ilmoita mahdollisista puutteista majoitusvalvojalle. Urheilutalon lattia on suojattu, mutta sille ei saa kaataa juomia tai muita nesteitä johtuen alla olevasta lattiamateriaalista. Tupakointi majoitustiloissa on ehdottomasti kielletty. Kohteissa on paloturvallisuusohjeet ja majoitusvalvojalla pelastautumisohjeistus. Juhla-alueella yläkoululla toimii ensiapupiste ja alueella on kiertävä partio. Kauempana yhteydenotot tarpeen vaatiessa yleiseen hätänumeroon.

Majoittujan muistilista:

  • Saapumispäivänä oma patjapaikka on käytössä kello 12 alkaen, ja vastaavasti oma patjapaikka luovutetaan lähtöpäivänä kello 12.
  • Muista ilmoittaa peruutuksista ja muutoksista heti, kun saat ne tietoosi.
  • Ilmoitathan etukäteen, mikäli tiedät saapuvasi majoitustoimiston aukioloaikojen ulkopuolella. Tällöin musiikkilukiolla ympärivuorokautisesti toimiva infopiste ottaa vastaan ja neuvoo majoituspaikkaan.

Pelimannimajoituksen yhteystiedot

Email: pelimannimajoitus@kaustinen.net

Puhelin: 040 573 9275

Lämpimästi tervetuloa nukkumaan kesän onnellisimpien päivien välisiksi öiksi!