Mitä on pelimannimajoitus?

Pelimannimajoitus tarkoittaa yhteismajoitusta luokkahuoneissa sekä jumppasaleissa (n. 5-40 hlöä/luokka, riippuen tilan koosta). Majoituskohteet ovat kävelyetäisyydellä festivaalialueesta tai lyhyen festivaalibussimatkan päässä.

Mitä pelimannimajoitus maksaa?

Pelimannimajoituksen hinta on kaikille esiintyjille 25€/hlö/yö.

Hintaan sisältyy patja lattialla, tyyny ja peitto sekä aamiainen festivaaliravintolassa. Ota omat liinavaatteet tai makuupussi mukaan. Myös oman patjan voit ottaa!

Ilman aamiaista hinta on 20€/hlö/yö.

Festivaalibussikuljetus pelimannimajoituksiin on pelimannirannekkeella ilmaista.

Miten majoitus varataan?

Alustavan varauksen voi tehdä pelimannihakemuslomakkeen yhteydessä, jolloin tarvitset arvion ryhmäsi majoittujien määrästä sekä arvion lähtö- ja tulopäivästä.

Lopulliset varaukset vahvistetaan henkilökohtaisesti (ei ryhmittäin) 1.4.-14.6.2019 välisenä aikana tämän lomakkeen kautta.

Pelimannimajoitus varataan valituille esiintyjille ensisijaisesti vain esiintymispäiviksi. Jos haluat jonkin muun kuin pelimannimajoituksen, se tulee varata itse. Tutustu vaihtoehtoihin esimerkiksi nettisivuillamme. Muut majoitusmuodot ovat esiintyjille normaalihintaisia, eikä festivaalin puolesta ole kiintiötä tai alennuksia mihinkään majoitusliikkeeseen.

Share