Hyväksytyt pelimannit 2019

Muistakaa ilmoittautua henkilökohtaisesti pelimannimajoitukseen tämän linkin kautta 14.6.2019 mennessä.

Lapsi- ja erityisryhmien ilmoittautuminen

Lapsiryhmille ja muille erityisille ryhmille lomake tilataan erikseen sähköpostiosoitteesta pelimannimajoitus@kaustinen.net.

Lisätietoja saa samaisesta osoitteesta, sekä puhelinnumerosta 040 170 1968

Hyväksyttyjen esiintyjien edut

Festivaali tarjoaa jokaiselle ryhmässä esiintyvälle jäsenelle, vähintään kolmea ohjelmaan merkittyä esiintymistä vastaan seuraavat edut:

Pelimannirannekkeen, joka oikeuttaa pääsyyn juhla-alueelle ja kaikkiin festivaalitilaisuuksiin koko viikon ajan. Rannekkeen saat tullessasi esiintyjävastaanottoon Musiikkilukiolle.

Pelimannimajoituksen (yhteismajoitus) hintaan n. 25€/hlö/yö. Hintaan sisältyy aamiainen Festivaaliravintolassa. Ilman aamiaista 20€/hlö/yö. Kansanmusiikin ja kansantanssin ammattiopiskelijoille on majoituksen osalta erillisiä etuja, katso lisää majoitusinfosta.

Lisäksi: Alennus pelimanniateriasta ja aamiaisesta Festivaaliravintolassa. Maksuton soitinnarikka. Alennuksia Kaustisen S-Marketista pelimannipassia näyttämällä (etu ei koske tupakka- ja alkoholituotteita).

Pelimannimajoitus

Pelimanniesiintyjät voivat varata alustavasti majoituksen hakemuslomakkeen yhteydessä. Varsinainen majoitusvaraus tehdään majoituslomakkeella henkilökohtaisesti. Lopulliset varaukset vahvistetaan henkilökohtaisesti majoituksen varanneelle. Ryhmät tai esiintyjät, joissa on alaikäisiä lapsia voivat ottaa yhteyttä majoituskoordinaattoriin pelimannimajoitus@kaustinen.net.

Tarkemmat tiedot majoituskäytänteistä löydät täältä.

Lapsiesiintyjäryhmien huoltajakäytäntö

Jos esiintyjäryhmässä on vuonna 2007 syntyneitä tai sitä nuorempia esiintyjiä, kolmea tämän ikäistä lasta kohden annetaan yksi (1) huoltajalippu.

Huoltajalippu oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle ryhmän esiintymispäivinä. Ryhmän vastuuhenkilö ilmoittaa lasten syntymäajat hakemuslomakkeella. Ryhmä valitsee itse huoltajat, joiden huoltajaliput ryhmän vastuuhenkilö voi hakea esiintyjien vastaanotosta juhlien aikana.

Yhteismajoitusta tarvitsevien ryhmien kohdalla huoltajille annetaan mahdollisuus majoittua ryhmän mukana esiintymispäiville. Majoituksen hinta on sama kuin esiintyjillä.

Jos ryhmän mukana majoittuu esiintyjien ja huoltajien lisäksi vielä muita henkilöitä, he maksavat majoituksestaan normaalin hinnan (varmistuu myöhemmin). Majoitus on mahdollista ylimääräisille henkilöille vain, jos yhteismajoituksessa on vapaata tilaa.

Kaustislaiset ryhmät:

Jos kaustislaisessa esiintyjäryhmässä on vuonna 2007 syntyneitä tai sitä nuorempia esiintyjiä, jokaista tämän ikäistä lasta kohden annetaan yksi (1) huoltajalippu. Jos samassa perheessä on useita esiintyviä lapsia, huoltajalippua ei saa jokaisen lapsen osalta erikseen, vaan yhden/perhe.

Huoltajalippu oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle ryhmän esiintymispäivinä. Ryhmän vastuuhenkilö ilmoittaa lasten syntymäajat hakemuslomakkeella. Ryhmä valitsee itse huoltajat, joiden huoltajaliput ryhmän vastuuhenkilö voi hakea esiintyjien vastaanotosta juhlien aikana.

Yhteystiedot:

pelimannit(a)kaustinen.net
p. 040 3582 198

Share