Välkommen till Kaustby folkmusikfestival!

Kaustby folkmusikfestival är den äldsta och största folkmusikfestivalen i Norden och lockar årligen tusentals spelmän och dansare – både proffs och amatörer – för att vistas sju dagar i Kaustby, en ort känd för sin traditionella musik och sina fina musiker.

Kaustby har festivalsommarens grannaste blandning av inhemsk och internationell folkdans och -musik. Hundratals uppträdanden, workshops, buskspel och jam serveras i den unika stämningen. Den stora festen i den lilla byn samlar tusentals artister, familjer, vänner och sommargäster och bedårar också nya besökare med sin personliga karaktär!

Ansökningstiden för spelmän till Kaustby folkmusikfestival har börjat!

Kaustbys 52:a folkmusikfestival ordnas 8.-14.7.2019. Vi önskar att hundratals folkmusik- och folkdansgrupper än en gång ska komma till festivalen för att tillsammans skapa en unik fest i byn mitt under Finlands underbaraste sommartid! Ytterligare information >>>

P.S. Vi uppdaterar vår svenskspråkiga webbplats så gott vi hinner. Mest information hittar du på finska, men är det något du undrar över, är det bara att kontakta oss!

 

 

Share