Haemme festareille myyntivalikoimaan kiinnostavia, laadukkaita ja inspiroivia tuotteita sekä palvelu- ja ruokatarjontaa!

Myyntipaikat keskittyvät Juhlapihan basaariin (mm. käsitöitä, designia, koruja) sekä yläkoululle (käsitöitä, myyntinäyttelyitä, Folk Shopin levy-, kirja- ja soitinvalikoima sekä festivaalituotteiden oma myymälä). Kummassakin kohteessa on totuttuun tapaan myös näyttely-, työnäytös- ja esittelypistepaikkoja.

Ruokakioskit puolestaan sijaitsevat perinteiseen tapaan festivaaliareenan laidalla ruokakujalla. Lisäksi haussa on jäätelöä, makeisia, kahvilatuotteita ja miksei jotain muutakin – odotamme innolla hyviä hakemuksia!

Kuinka myynti- tai esittelypaikkaa voi hakea?

Kaikki myyjien ja näytteilleasettajien tulee täyttää hakemus myynti- tai esittelypaikasta. Valitsemme myyjät ja näytteilleasettajat hakemusten perusteella, emmekä tee valintoja hakuprosessin ohi.

Huomioithan, että vuokraamme paikat ainoastaan koko festivaalin ajaksi, emme lyhyemmäksi ajanjaksoksi (esim. viikonlopuksi)!

Tuotemyyjät, näytteilleasettajat ja muut esittelypisteet

HUOM! Hakuaika kesälle 2018 on päättynyt.

Juhlapihan basaarin tuotemyyjien hakulomakkeen löydät täältä! Basaarin pohjakarttaa pääset tutkimaan alta.

Erillishaku muuntyyppisiä myynti- tai esittelypaikkoja varten (näyttely, myyntinäyttely, työnäytös, tms.) on avattu 31.1. ja se löytyy täältä. Huomioithan, että näytteilleasettajapaikkoja ei ole tarkoitettu perinteiseen tuotemyyntiin, vaan ne ovat osaltaan myös ohjelmallista sisältöä. (Lue lisää hakulomakkeelta.)

Elintarvikemyyntipaikat

HUOM! Hakuaika kesälle 2018 on päättynyt.

Elintarvikkeiden myyntipaikat (ruokakioskit, jäätelö, makeiset, kahvila) ovat nyt haettavissa. Hakulomakkeen ja lisätiedot löydät täältä.

Basaarin tunnelmia. Kuva: Arto Kuorikoski


Juhlapihan basaarin pohjakartta

 

Share