Tule mukaan tekemään Suomen suven suloisinta kyläjuhlaa Kaustiselle!

Ensisijaisesti haemme talkoolaisia, jotka pystyvät tekemään talkootehtäviä koko festivaalin ajan (9.-15.7.) ja mahdollisesti jo edeltävänä sunnuntaina 8.7. Huom, rakennus- ja purkutalkoista ilmoittelemme erikseen, tämä haku on tarkoitettu ainoastaan festariviikon talkootehtäviin.

Talkoolaisena saat käytännön kokemusta tapahtumatyöskentelystä ja pääset keskelle Kaustisen mainiota meininkiä!

Talkootyö perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä siitä makseta palkkaa. Talkoolaiselle tarjotaan talkoolaispassi festivaalialueella liikkumiseen, työpaita, lämmin ruoka ja juomaa työvuoron aikana sekä tarvittaessa myös majoitus. Uusien ystävien ja mahtavien muistojen lisäksi saat halutessasi todistuksen talkootyöstä.

Talkootehtävien tuntimäärä on pienempi kuin palkkatyötä tekevillä. Voit talkoilla koko festivaalin ajan tai vain osan festivaaliviikkoa, mutta suosimme valinnoissa hakijoita, jotka ovat valmiita työskentelemään koko festivaaliviikon (su-su). Suurin osa talkootehtävistä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

Täydennyshaku talkoolaiseksi on alkanut. Haku päättyy 22.6.2018. Tällä hetkellä etsimme talkoolaisia ensisijaisesti majoitusvalvontaan ja ohjelmatuotannon apukäsiksi koko festivaalin ajaksi tai loppuviikkoon painottuen. Hae talkoolaiseksi tästä->>>

Yhteystiedot:

Anniina Leskelä
henkilöstökoordinaattori
p. 040 1896 913
staff(at)kaustinen.net


Haluatko hakea töihin? Lue lisää täältä >>>

Share