Ennen festivaalia ja festivaalin jälkeen pidettävät talkoopäivät ovat tulleet jo perinteeksi. Luvassa on alueen siistimistä, rakentamista/purkamista ja muuta mukavaa. Jotta varmistamme mielekästä tekemistä jokaiselle talkoolaiselle, on tänäkin vuonna käytössä ennakkoilmoittautuminen. Näin pystymme kohdistamaan talkoiden ohjaamiseen vaadittavat resurssimme paremmin ja huolehtimaan talkootyön jakautumisesta tasaisemmin. Palkkio työstä on yhden päivän lippu festivaaleille ja törkiän hyvät nisukaffit!

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan jokaiselle mukaan ilmoittautuneelle vähintään yhden talkoovuoron. Rakennustalkoita pidetään juhannusviikolta lähtien ja purkutalkoita pian festivaaliviikon jälkeen.

Hakulomakkeelle pääset tästä ->>>
Ilmoittaudu talkoisiin 17.6.2018 mennessä.

Rakennus- ja purkutalkoita koordinoi Jukka Virkkala, jonka tavoitat sähköpostilla osoitteesta talkoot(a)kaustinen.net tai puhelimitse numerosta 040 5152 030.

Ota talkoisiin mukaan omat työhanskat ja mahdollisuuksien mukaan työkaluja (mm. ruuvinvääntimiä, porakone) tai harava. Työtehtävät jaetaan talkoiden alkajaisiksi.  Myös kuljetuskalustosta (traktori, peräkärry) on apua talkoissa!

Huomioithan, että ikäraja talkoisiin osallistumiselle on 15 vuotta. (Nuoremmatkin lapset voi ottaa talkoisiin mukaan, mutta varsinaiset talkootehtävät ja -edut ovat vain 15 vuotta täyttäneille.)

Share