Tule mukaan tekemään kesän onnellisimpia päiviä kanssamme!

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat on yhteistyön tulos, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja kaikki työntekijät ovat samanarvoisia – tuloksena on kesän onnellisimmat päivät! Tarjolla on talkoo- ja työtehtäviä moneen lähtöön, mitä sinä haluaisit tehdä festivaaleilla?

Avoimena olevat pidempikestoiset tehtävät löydät täältä.

Palkkaamme festivaalityöntekijöitä moniin työpisteisiin, mm. myyntiin, infopisteisiin, siivoukseen ja ravintoloihin. Työskentelypaikat sijaitsevat festivaalialueella tai sen välittömässä läheisyydessä. Tarvittaessa järjestämme työntekijöille myös majoituksen. Kaikissa työtehtävissä edellytämme vähintään 18 vuoden ikää. Työtehtävien ohessa sinulla on myös vapaa-aikaa, joka on mukava kuluttaa festareilla konsertteja kuunnellen.

Talkootyö on vapaaehtoisuuteen perustuvaa toimintaa, josta ei makseta palkkaa. Talkoolainen saa korvaukseksi työstään ilmaisen sisäänpääsyn festivaalialueelle, työpaidan, ruoan ja kaffit talkoopäivinä, sekä tarvittaessa myös majoituksen yhteismajoitustiloissa. Useimmissa talkootehtävissä edellytämme vähintään 18 vuoden ikää. Talkoolaiset ovat meille kullanarvoisia ja talkoilu sopiikin sinulle, jos haluat kantaa kortesi kekoon, mutta pidempiaikainen sitoutuminen työviikkoon on vaikeampaa.

Voit myös tulla mukaan rakennus- ja purkutalkoisiin.

Talkoo- ja työntekijähaku alkaa helmikuussa 2019. Olethan mukana? Nähdään!

Kuva: Lauri Oino

Share