Tule mukaan tekemään kesän onnellisimpia päiviä kanssamme!

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat on yhteistyön tulos, jossa puhalletaan yhteen hiileen – tuloksena on kesän onnellisimmat päivät! Tarjolla on talkoo- ja työtehtäviä moneen lähtöön, mitä sinä haluaisit tehdä festivaaleilla?

Pidempikestoiset, avoimena olevat työpaikat löydät täältä. 

Festivaaliviikoksi töihin?

Palkkaamme festivaalityöntekijöitä moniin työpisteisiin, mm. myyntiin, infopisteisiin, siivoukseen ja ravintoloihin. Työskentelypaikat sijaitsevat festivaalialueella tai sen välittömässä läheisyydessä. Tarvittaessa järjestämme työntekijöille myös majoituksen. Kaikissa työtehtävissä edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, muuten ei ole iällä, koolla tai ulkonäöllä merkitystä. Työtehtävien ohessa sinulla on myös vapaa-aikaa, joka on mukava kuluttaa festareilla konsertteja kuunnellen.

Lue tästä lisää työtehtävien kuvauksia.

Huomaathan, että tänä vuonna rekrytoimme ravintolatyöntekijöitä erikseen omalla lomakkeellaan.

Hakuaika työntekijöille on 1.2.-30.4.2019.

Työtä haetaan sähköisellä lomakkeella: Sähköinen hakulomake

Ravintola- ja anniskelupuolelle haemme omalla lomakkeellaan, ja se löytyy tästä: Sähköinen lomake (ravintolatyöntekijät)

Kuva: Lauri Oino.

Talkoisiin?

Talkoolaiset ovat meille kullanarvoisia ja talkoilu sopiikin sinulle, jos haluat kantaa kortesi kekoon, mutta pidempiaikainen sitoutuminen työviikkoon on vaikeampaa.

Talkoilu on vapaaehtoisuuteen perustuvaa toimintaa, josta ei makseta palkkaa. Talkoilla tehtävä työ on ”jokamiehentyötä”, joka ei edellytä erityistä ammattitaitoa tai pätevyyttä. Talkootyö ei siten vaativuudellaan rajoita kenenkään osallistumista talkoisiin. Talkootyövuorot ovat lyheympiä kuin palkalliset työvuorot. Lue lisää talkoilusta festareillamme täältä!

Hakuaika talkootehtäviin on 6.2.-30.4.2019

Talkootehtäviin haetaan tällä sähköisellä lomakkeella.

Jos sinulla on vaikeuksia lomakkeen kanssa, tai sinulla on muuta kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä toiminnanjohtaja Silja Heikkilään, puh. 040 1729 566 tai silja.heikkila@kaustinen.net.

Share