Mitä on pelimannimajoitus?

Pelimannimajoitus tarkoittaa yhteismajoitusta luokkahuoneissa sekä jumppasaleissa (n. 5-40 hlöä/luokka, riippuen tilan koosta). Majoituskohteet ovat kävelyetäisyydellä festivaalialueesta tai lyhyen festivaalibussimatkan päässä.

Mitä pelimannimajoitus maksaa?

Pelimannimajoituksen hinta on kaikille esiintyjille 25€/hlö/yö. (Poikkeus: Kansanmusiikin ja kansantanssin ammattiopiskelijoille majoitus on maksuton.)

Hintaan sisältyy patja lattialla, tyyny ja peitto sekä aamiainen festivaaliravintolassa. Ota omat liinavaatteet tai makuupussi mukaan.

Ilman aamiaista hinta on 20€/hlö/yö.

Festivaalibussikyyditys pelimannimajoituksiin on pelimannipassilla ilmaista.

Ruokailujen pelimannihinnat löydät Pelimanni-infosta.

Miten majoitus varataan?

Pelimannimajoituksen varauskäytänteet muuttuvat! Alustavan varauksen voi tehdä pelimannihakemuslomakkeen yhteydessä. Lopulliset varaukset vahvistetaan henkilökohtaisesti (ei ryhmittäin) 1.4.-31.5.2018 välisenä aikana.

Alustavaan majoitusvaraukseen hakemuslomakkeelle tarvitset arvion ryhmäsi majoittujien määrästä sekä arvion lähtö- ja tulopäivästä.

Lopulliset varaukset tehdään henkilökohtaisesti: kukin varaa oman majoituksensa itse lomakkeella, jolle pääset tästä >>>. Voit tehdä varauksen myös puhelimitse majoituskoordinaattorilta (tai sähköpostilla pelimannimajoitus(at)kaustinen.net), joka aloittaa työt toukokuun alussa. Poikkeuksista esim. lapsiesiintyjäryhmien osalta on sovittava erikseen. Tarkemmat ohjeet majoituksen henkilökohtaisista varauksista ja vahvistuksista lähetetään ryhmien yhteyshenkilöille maaliskuussa. Tiedon välittäminen eteenpäin koko ryhmälle on yhteyshenkilön vastuulla! Lopullisia majoitusvarauksia vastaanotetaan 1.4.-31.5.2018.

Pelimannimajoitus varataan valituille esiintyjille ensisijaisesti vain esiintymispäiviksi. Jos haluat jonkin muun kuin pelimannimajoituksen, se tulee varata itse. Tutustu vaihtoehtoihin esimerkiksi nettisivuillamme. Muut majoitusmuodot ovat esiintyjille normaalihintaisia, eikä festivaalin puolesta ole kiintiötä tai alennuksia mihinkään majoitusliikkeeseen.

Yhteystiedot

Majoituskoordinaattori
Kristiina Poranen
040 1701 968
pelimannimajoitus(at)kaustinen.net

 

Share