Mitä on pelimannimajoitus?

Pelimannimajoitus tarkoittaa yhteismajoitusta luokkahuoneissa sekä jumppasaleissa (n. 5-40 hlöä/luokka, riippuen tilan koosta). Majoituskohteet ovat kävelyetäisyydellä festivaalialueesta tai lyhyen festivaalibussimatkan päässä.

Mitä pelimannimajoitus maksaa?

Pelimannimajoituksen hinta on kaikille esiintyjille 25€/hlö/yö. (Poikkeus: Kansanmusiikin ja kansantanssin ammattiopiskelijoille majoitus on maksuton.)

Hintaan sisältyy patja lattialla, tyyny ja peitto sekä aamiainen festivaaliravintolassa. Ota omat liinavaatteet tai makuupussi mukaan.

Ilman aamiaista hinta on 20€/hlö/yö.

Festivaalibussikyyditys pelimannimajoituksiin on pelimannipassilla ilmaista.

Ruokailujen pelimannihinnat löydät Pelimanni-infosta.

Miten majoitus varataan?

Alustavan varauksen voi tehdä pelimannihakemuslomakkeen yhteydessä. Lopulliset varaukset vahvistetaan henkilökohtaisesti (ei ryhmittäin) 1.4.-31.5.2019 välisenä aikana.

Alustavaan majoitusvaraukseen hakemuslomakkeelle tarvitset arvion ryhmäsi majoittujien määrästä sekä arvion lähtö- ja tulopäivästä.

Pelimannimajoitus varataan valituille esiintyjille ensisijaisesti vain esiintymispäiviksi. Jos haluat jonkin muun kuin pelimannimajoituksen, se tulee varata itse. Tutustu vaihtoehtoihin esimerkiksi nettisivuillamme. Muut majoitusmuodot ovat esiintyjille normaalihintaisia, eikä festivaalin puolesta ole kiintiötä tai alennuksia mihinkään majoitusliikkeeseen.

 

 

Share