Esiintyjähaku pelimanni- ja harrastajaryhmille

Hakemuslomake on tarkoitettu esiintyjille, jotka haluavat tulla Kaustiselle esiintymään ja nauttimaan festivaalitunnelmasta ilman rahallista korvausta. Mikäli haluat jättää artistitarjouksen, älä täytä tätä lomaketta, vaan lähetä tarjouksesi sähköpostitse, lisätietoja täältä.

Valituille esiintyjille tarjotaan koko viikon festivaalipassi sekä etuja majoituksen ja ruoan osalta. Kaustiselle saapuukin vuosittain satoja pelimanniryhmiä eri puolilta Suomea ja innokkaita harrastajia aina ulkomailta saakka.

Ensimmäinen hakukausi on 15.11.2017-31.12.2017. Toinen, täydentävä kausi on 1.1.-28.2.2018. Huomioithan muutokset aikataulussa!

Pelimanniesiintyjien täydennyshaku on 16.4.-29.4.2018.
Täydennyshaussa kaivataan erityisesti lasten ohjelmaan soveltuvia esiintyjiä ja tanssimusiikkia soittavia yhtyeitä.

HUOM! Lomaketta varten tarvitset seuraavat tiedot kaikkien ryhmässä esiintyvien henkilöiden osalta: etunimi, sukunimi, syntymäaika, soitin/laulu/tanssi. Täytä lomake vasta kun kaikki tiedot ovat koossa!

Lisätietoja pelimannihausta voit kysyä sähköpostitse osoitteesta pelimannit(at)kaustinen.net tai puhelimitse numerosta 040 3582 198. Samasta numerosta voit tarvittaessa tilata paperisen hakemuslomakkeen. (Suosittelemme ensisijaisesti kuitenkin sähköisen hakemuslomakkeen täyttämistä!)

Mikäli sinun tai ryhmäsi esiintyminen on jotakin muuta kuin perinteinen musiikki- tai tanssipainotteinen lavaesiintyminen, lue lisää alueohjelmahausta!

Hakemuksen jättäneiden hyväksyminen esiintyjäksi

Juhlille haetaan esiintyjäksi täyttämällä hakemuslomake määräpäiviin mennessä (ks. yltä). Viralliset esiintyjät (ryhmät tai yksittäiset esiintyjät) hyväksytään hakemusten perusteella. Huomioithan, että emme voi hyväksyä kaikkia hakemuksia automaattisesti; esim. äänentoistettuja esiintymismahdollisuuksia ei valitettavasti riitä kaikille halukkaille. Myös aikatauluista kiinni pitäminen on ohjelman onnistuneen kokoamisen takia ensiarvoisen tärkeää, ja hakukausien aikarajojen noudattamisesta tulee huolehtia.

Ilmoitamme hyväksymisestä tai hylkäämisestä ryhmien yhteyshenkilöille henkilökohtaisesti 31.3.2018 mennessä, kun kaikki hakemukset on käsitelty. Ensimmäisen hakukauden aikana hakemuksen jättäneille toimitamme mahdollisuuksien mukaan väliaikatietoa jo tammikuun aikana.

Tarvittaessa järjestämme täydennyshaun, josta informoimme erikseen.

Hyväksytyille esiintyjille festivaali tarjoaa:

PELIMANNIPASSIN, joka oikeuttaa pääsyyn juhla-alueelle ja kaikkiin tilaisuuksiin kaikkina festivaalipäivinä.

PELIMANNIMAJOITUKSEN (yhteismajoitus) hintaan 25€/hlö/yö. Hintaan sisältyy aamiainen Festivaaliravintolassa. Ilman aamiaista 20€/hlö/yö. Kansanmusiikin ja kansantanssin ammattiopiskelijoille on majoituksen osalta erillisiä etuja, katso lisää majoitusinfosta).

MUITA ETUJA: Pelimanniateria (9,50 eur/hlö), Pizzabuffet (9,50 eur/hlö) ja aamiainen (5,50 eur/hlö) alennettuun hintaan Festivaaliravintolassa. Ilmainen soitinnarikka. Alennuksia Kaustisen S-Marketista pelimannipassia näyttämällä (etu ei koske tupakka- ja alkoholituotteita).

Pelimannimajoitus

Pelimannimajoituksen varauskäytänteet muuttuvat! Alustavan varauksen voi tehdä hakemuslomakkeen yhteydessä. Lopulliset varaukset vahvistetaan henkilökohtaisesti (ei ryhmittäin) 1.4.-31.5.2018 välisenä aikana.

Tarkemmat tiedot majoituskäytänteistä löydät täältä.

Esiintyjien huoltajakäytäntö (lapsiesiintyjäryhmät)

Kauempaa tulevat ryhmät:

Jos esiintyjäryhmässä on vuonna 2006 syntyneitä tai sitä nuorempia esiintyjiä, kolmea tämän ikäistä lasta kohden annetaan yksi (1) huoltajalippu. Huoltajalippu oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle ryhmän esiintymispäivinä. Ryhmän vastuuhenkilö ilmoittaa lasten syntymäajat hakemuslomakkeella. Ryhmä valitsee itse huoltajat, joiden huoltajaliput ryhmän vastuuhenkilö voi hakea esiintyjien vastaanotosta juhlien aikaan.

Yhteismajoitusta tarvitsevien ryhmien kohdalla huoltajille (enintään yksi huoltaja kolmea vuonna 2006 tai sen jälkeen syntynyttä esiintyjää kohden) annetaan mahdollisuus majoittua ryhmän mukana. Majoituksen maksut ovat samat niin huoltajille kuin esiintyjillekin (25€/hlö/vrk sisältää aamupalan).

Jos ryhmän mukana majoittuu esiintyjien ja huoltajien lisäksi vielä muita henkilöitä, he maksavat majoituksestaan normaalin hinnan (varmistuu myöhemmin). Majoitus on mahdollista ylimääräisille henkilöille vain, jos yhteismajoituksessa on vapaata tilaa. Etusijalla ovat esiintyjät ja huoltajat.

Kaustislaiset ryhmät:

Jos kaustislaisessa esiintyjäryhmässä on vuonna 2006 syntyneitä tai sitä nuorempia esiintyjiä, jokaista tämän ikäistä lasta kohden annetaan yksi (1) huoltajalippu. Jos samassa perheessä on useita esiintyviä lapsia, huoltajalippua ei saa jokaisen lapsen osalta erikseen, vaan yhden per perhe.

Muut ehdot ovat samat: Huoltajalippu oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle ryhmän esiintymispäivinä. Ryhmän vastuuhenkilö ilmoittaa lasten syntymäajat hakemuslomakkeella. Ryhmä valitsee itse huoltajat, joiden huoltajaliput ryhmän vastuuhenkilö voi hakea esiintyjien vastaanotosta juhlien aikaan.

Yhteystiedot:

Ohjelmatuottaja Salla Seppä
pelimannit(a)kaustinen.net
040 3582 198
Huom! Tavoitettavissa pääsääntöisesti ke ja pe.

Share