ALUOHJELMAHAKU ON PÄÄTTYNYT. Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille!


Hakemuslomake on tarkoitettu esiintyjille, jotka haluavat haluavat tulla Kaustiselle esiintymään ja nauttimaan festivaalitunnelmasta ilman rahallista korvausta.

Erillisellä alueohjelmahaulla etsitään esiintyjiä esimerkiksi kansantaiteen ja perinnetaitojen parista (työnäytökset, käsityöt, perinneleikit, paikallishistoria jne) sekä kaikilta muilta taiteenaloilta (performanssi, sirkustaide, kuvataide jne). Alueohjelmaan voi toki hakea myös musiikki- tai tanssiesiintyjänä, mutta perinteiset lavaesiintymiset eivät ohjelmakokonaisuuteen sovellu.

Alueohjelmalla on tarkoitus luoda kutkuttavia taidekohtaamisia festivaalialueella uudenlaisissa paikoissa ja tilanteissa. Alueohjelman esiintyjien valinnassa korostuvat sellaiset ryhmät, jotka eivät tarvitse välttämättä tavanomaista esiintymislavaa toiminnalleen.

Ensimmäinen hakukausi on 15.11.2017-31.12.2017. Toinen, täydentävä kausi on 1.1.-28.2.2018. HUOM! Lomaketta varten tarvitset seuraavat tiedot kaikkien ryhmässä esiintyvien henkilöiden osalta: etunimi, sukunimi, syntymäaika, soitin/laulu/tanssi, esitystapa/rooli. Täytä lomake vasta kun kaikki tiedot ovat koossa!

Hakulomakkeelle pääset tästä.

Hakemuksen jättäneiden hyväksyminen esiintyjäksi

Juhlille haetaan esiintyjäksi täyttämällä hakemuslomake määräpäiviin mennessä (ks. yltä). Viralliset esiintyjät (ryhmät tai yksittäiset esiintyjät) hyväksytään hakemusten perusteella. Huomioithan, että emme voi hyväksyä kaikkia hakemuksia automaattisesti; esim. äänentoistettuja esiintymismahdollisuuksia ei valitettavasti riitä kaikille halukkaille. Myös aikatauluista kiinni pitäminen on ohjelman onnistuneen kokoamisen takia ensiarvoisen tärkeää, ja hakukausien aikarajojen noudattamisesta tulee huolehtia.

Ilmoitamme hyväksymisestä tai hylkäämisestä ryhmien yhteyshenkilöille henkilökohtaisesti 31.3.2018 mennessä, kun kaikki hakemukset on käsitelty. Ensimmäisen hakukauden aikana hakemuksen jättäneille toimitamme mahdollisuuksien mukaan väliaikatietoa jo tammikuun aikana.

Tarvittaessa järjestämme täydennyshaun, josta informoimme erikseen.

Hyväksytyille esiintyjille festivaali tarjoaa:

PELIMANNIPASSIN, joka oikeuttaa pääsyyn juhla-alueelle ja kaikkiin tilaisuuksiin kaikkina festivaalipäivinä.

PELIMANNIMAJOITUKSEN (yhteismajoitus) hintaan 25€/hlö/yö. Hintaan sisältyy aamiainen Festivaaliravintolassa. Ilman aamiaista 20€/hlö/yö. Kansanmusiikin ja kansantanssin ammattiopiskelijoille on majoituksen osalta erillisiä etuja, katso lisää majoitusinfosta [linkki pelimannimajoituksen infoon]).

MUITA ETUJA: Pelimanniateria ja aamiainen alennettuun hintaan Festivaaliravintolassa. Ilmainen soitinnarikka. Alennuksia Kaustisen S-Marketista pelimannipassia näyttämällä (etu ei koske tupakka- ja alkoholituotteita).

Pelimannimajoitus

Pelimannimajoituksen varauskäytänteet muuttuvat! Alustavan varauksen voi tehdä hakemuslomakkeen yhteydessä. Lopulliset varaukset vahvistetaan henkilökohtaisesti (ei ryhmittäin) 1.4.-31.5.2018 välisenä aikana.

Tarkemmat tiedot majoituskäytänteistä löydät täältä.

Yhteystiedot:

pelimannit(a)kaustinen.net
040 3582 198

Share