Performanssia rinteessä. Kuva Teresa Nurmioja

Kiitos kaikille alueohjelman tekijöille ja osallistuneille! Hakuajat ensi kesän festivaalille ovat 1.11.2018-15.1.2019 ja 1.2.2019-15.3.2019.

Kuka voi hakea alue-esiintyjäksi?

Erillisellä alueohjelmahaulla etsitään esiintyjiä esimerkiksi kansantaiteen ja perinnetaitojen parista (työnäytökset, käsityöt, perinneleikit, paikallishistoria jne) sekä kaikilta muilta taiteenaloilta (performanssi, sirkustaide, kuvataide jne). Alueohjelmaan voi toki hakea myös musiikki- tai tanssiesiintyjänä, mutta perinteiset lavaesiintymiset eivät ohjelmakokonaisuuteen sovellu.

Alueohjelmalla on tarkoitus luoda kutkuttavia taidekohtaamisia festivaalialueella uudenlaisissa paikoissa ja tilanteissa. Alueohjelman esiintyjien valinnassa korostuvat sellaiset ryhmät, jotka eivät tarvitse välttämättä tavanomaista esiintymislavaa toiminnalleen.

Tälle sivulle 1.11.2019 aukeava hakemuslomake on tarkoitettu esiintyjille, jotka haluavat haluavat tulla Kaustiselle esiintymään ja nauttimaan festivaalitunnelmasta ilman rahallista korvausta.

Hakemuksen jättäneiden hyväksyminen esiintyjäksi

Ensimmäinen hakukausi on 1.11.2018-15.1.2019. Toinen kausi on 1.2.-15.3.2019. Tarvittaessa järjestämme täydennyshaun, josta informoimme erikseen.

Juhlille haetaan esiintyjäksi täyttämällä hakemuslomake määräpäiviin mennessä. Lähettämisen jälkeen 24h:n kuluessa tulee hakemuksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen vahvistusviesti, jossa näkyvät ilmoitetut tiedot. Tallenna vahvistusviesti myös itsellesi. Tarkista roskaposti ja tarjouskansiot, mikäli vahvistusviestiä ei tule. Tarvittaessa ota yhteys pelimannit@kaustinen.net osoitteeseen, josta lähetään hakemuksen kopio.

HUOM! Lomaketta varten tarvitset seuraavat tiedot kaikkien ryhmässä esiintyvien henkilöiden osalta: etunimi, sukunimi, syntymäaika, soitin/laulu/tanssi, esitystapa/rooli. Täytä lomake vasta kun kaikki tiedot ovat koossa!

Viralliset esiintyjät hyväksytään hakemusten perusteella. Huomioithan, että emme voi hyväksyä kaikkia esiintyjäryhmiä; esim. äänentoistoa ei valitettavasti alueohjelmassa voi käyttää.

Ilmoitamme hyväksymisestä ryhmien yhteyshenkilöille noin kuukausi hakuajan päättymisen jälkeen kun hakemukset on käsitelty.

Hyväksyttyjen esiintyjien edut

Vähintään kolmea ohjelmaan merkittyä esiintymistä vastaan festivaali tarjoaa jokaiselle ryhmässä esiintyvälle jäsenelle:

PELIMANNIPASSIN, joka oikeuttaa pääsyyn juhla-alueelle ja kaikkiin festivaalitilaisuuksiin koko viikon ajan.

PELIMANNIMAJOITUKSEN (yhteismajoitus) hintaan n. 25€/hlö/yö. Hintaan sisältyy aamiainen Festivaaliravintolassa. Ilman aamiaista n. 20€/hlö/yö. Kansanmusiikin ja kansantanssin ammattiopiskelijoille on majoituksen osalta erillisiä etuja, katso lisää majoitusinfosta.

MUITA ETUJA: Alennus pelimanniateriasta, pizzabuffetista ja aamiaisesta Festivaaliravintolassa. Ilmainen soitinnarikka vuorokauden ympäri. Alennuksia Kaustisen S-Marketista pelimannipassia näyttämällä (etu ei koske tupakka- ja alkoholituotteita).

Pelimannimajoitus

Pelimannesiintyjät voivat varata alustavasti majoituksen hakemuslomakkeen yhteydessä. Varsinainen majoitusvaraus tehdään nettisivuille aukeavalla majoituslomakkeella henkilökohtaisesti. Lopulliset varaukset vahvistetaan henkilökohtaisesti majoituksen varanneelle. Ryhmät tai esiintyjät, joissa on alaikäisiä lapsia voivat ottaa yhteyttä majoituskoordinaattoriin pelimannimajoitus@kaustinen.net.

Tarkemmat tiedot majoituskäytänteistä löydät täältä.

Yhteystiedot:

pelimannit(a)kaustinen.net
040 3582 198

Share