Haku Showcase-sarjaan 2017 on päättynyt!

Showcase-haku on voimassa 1.10.-31.10.2016 välisenä aikana. Valituille esiintyjille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti marraskuun 2016 aikana. Sarjaan valitaan kolme artistia tai yhtyettä. Huomaathan, että myös kansantanssiryhmät voivat hakea mukaan sarjaan!

Lisätietoja showcase-sarjasta voit kysellä ohjelmajohtaja Anne-Mari Hakamäeltä osoitteesta anne-mari.hakamaki(at)kaustinen.net.

– – –

Showcase

Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla lanseerattiin kesällä 2013 showcase-esiintymisten sarja tavoitteenaan antaa näkyvyyttä uusille ja lupaaville kansanmusiikkinimille. Sarjaan valitut esiintyjät saavat kukin kaksi ohjelmapaikkaa juhlien päälavoilta – kokoonpanosta riippuen äänentoistollisilta lavoilta (Keskipohjanmaa-areena, Café Mondo, Kallioklubi, Kaustinen-sali) ja/tai akustisilta, intiimeiltä konserttipaikoilta (Pelimannitalo, Iholla-sali). Lisäksi showcaset saavat laaja-alaista näkyvyyttä kansanmusiikkijuhlien markkinoinnissa ja viestinnässä (printtimateriaalit, www, festivaaliviikon pressitilaisuudet). Sarjaan voivat hakea yhtyeiden lisäksi myös sooloartistit tai kansantanssiryhmät.

Showcase-yhtyeet kautta aikain löydät tästä >>>

showcaset-kautta-aikain

Showcaset 2013-2016