FESTIVAALIRAVINTOLA

Entistä ehompi ruokaravintola tarjoaa maukkaita herkkuja buffetista lähiruoka- ja luomupainotuksella – valittavana päivittäin kolme eri vaihtoehtoa (myös kasvis). Runsas festivaaliaamiainen on tarjolla ti-su klo 8-10 ja lounas/päivällistarjoilu ti-la klo 11-19 (ma 15-19, su 11-14).

LOUNAS / PÄIVÄLLINEN 12,50 € (lapset 3-12v. 6,50 €) + jälkiruoka 1,50 €

Tutustu ruokalistaan täällä >>>

AAMIAINEN 6,00 € (lapset 3-12v. 4,50 €)

Aamiaisbuffetin valikoimassa on kahvia, teetä, kaakaota, tuoremehua, leikkeleitä, juustoja, kananmunaa, tuoreita vihanneksia, luomukaurapuuroa ja täysjyväaamiaismuroja, hilloa, mehukeittoa, hedelmiä sekä leipälajitelma ja levitteitä.

Ravintolasta annokset myös mukaan!


MARJAANANVILLEN KAFFILA

Juhlapihan sympaattisen pihakahvilan valikoimissa on luomukahvia ja -teetä, kaakaota, mehua ja virvokkeita, makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä makeisia. Kahvilassa on myös juhlien täysakustinen esiintymislava Krenikka. Kahvilan vierellä on tunnelmallinen Juhlapihan lava ja tanssilattia.

Avoinna ma 15-23, ti-ke 10-23, to-la 10-24 ja su 10-14.


VOHVELIKAHVILA

Vohvelikahvila Pelimannitorilla festivaalialueen kynnyksellä tarjoilee kahvia ja teetä, virvokkeita, vohveleita, donitseja ja lörtsyjä.


SILLANKORVAN YRTTIJUUSTO

Pelimannitorilla. Valikoimissa jäädykkeitä, tuorejuustoja, tapas-annoksia ja virvokkeita. Nappaa juustoa mukaan kaveriksi Viinituvan valikoimien äärelle!


FESTIVAALIPUISTON RUOKAKIOSKIT

Keskipohjanmaa-areenan reunamilta löytyy monenlaista syötävää pikkutunneille saakka! Valikoimissa mm. grilliruokaa, kalaruokia, kotiruokaa, kiinalaista ruokaa ja erilaisia makkaroita. Kysy myös kasvisruokaa, gluteenittomia vaihtoehtoja ja lastenannoksia!

Tapahtumaravintola EventPro

Food factory for your folk – kotiruokaa uudenlaisella twistillä

Kappelin grilli

Paikallisen grillin herkut hampurilaisista makkaraperunoihin

Lännen Juhlapalvelu

Kalatuotevalikoimissa mm. paistetut muikut, lohi, savuauralohi sekä pariloitu siika

Vary Bun

Kiinalaista ruokaa – kevätrullia, nuudeli- ja riisiannoksia


JÄÄTELÖ & MAKEISET

Festivaalipuiston ympäristöstä ja Juhlapihalta löytyy kotitekoista tilajäätelöä ja jäähilejuomaa, makeisia, lakua ja popcornia.


CAFÉ MONDO

Nauti livemusiikista ja monipuolisesta olut- ja siiderivalikoimasta festivaalialueen ytimessä. A-oikeudet. Mondosta myös purtavaa pikkunälkään! Alaikäisille oma alue.

Avoinna ma 15-03 ja ti-la 10-03.


RAVINTOLA TROKA (K-18 iltaisin)

Trokassa raikaavat lukuisat akustiset jamit ja nurkkatanssit. Ravintolan ylätasanne on aina avoin vapaalle soittelulle ja alatasanteella tanssittavat erilaiset pelimanniyhtyeet! Ravintolasta on mahtavat näkymät koko festivaalipuistoon ja areenalle. Monipuolinen juomavalikoima. A-oikeudet.

Avoinna ma 15-03 ja ti-la 10-03


KALLIOKLUBI

Festivaalin perinteikäs klubi sijaitsee Kalliopaviljongilla. Nauti klubitunnelmasta ja kylmistä juomista mukavasti katon alla. Matkalla voit pysähtyä kuuntelemaan musiikkia Kansantaiteenkeskukseen. A-oikeudet. Alaikäisille oma alue.


PELIMANNITALO

Vanha Kaustinen herää eloon Pelimannitalossa. Kuuluisaa kaustislaista juustopaistia tarjolla päivittäin klo 11-17 (ma klo 15-17). Kahvilatuotteita ja A-oikeudet.

Avoinna ma 15-02 ja ti-la 10-02.


VIINITUPA (K-18 iltaisin)

Sympaattinen ravintola jatkaa uusissa tiloissaan Pelimannitorin laidalla. Viinituvassa voit nautiskella tunnelmasta myös suuren, aurinkoisen terassin lämmössä. Viinituvassa on esiintyjiä iltaan saakka, niin sisätiloissa kuin terassillakin. Laadukas viinivalikoima kuuluu tuvan henkeen. A-oikeudet, myyntipisteet sisällä ja terassilla.

Avoinna ma 15-02 ja ti-la 10-02.


KONSERTTIINA

Kahvila Kansantaiteenkeskuksessa. Avoinna ti-la.

Share