Ilmoittautuminen Kreetan kierrokselle

Kaustisen 50. kansanmusiikkijuhlat järjestetään 10.-16.7.2017. Tänä vuonna juhlat juostaan käyntiin Kreetan kierroksella avajaispäivänä ma 10.7.2017. Kreetan kierros on kansanmusiikkiväritteinen juoksutapahtuma. Juoksun alkulämmittelynä on FolkJamia ja sekä reitin varrella että tankkauspisteillä soi pelimannimusiikki! Juoksussa on neljä eri sarjaa, joista yksi lapsille. Lähtö ja maali sijaitsevat Pelimannitorilla, festivaaliportilla. Tule mukaan käynnistelemään ainutlaatuista kyläjuhlaa keskelle Suomen suloisinta suvea!

SARJAT

5 km ajanotolla (naisten ja miesten sarja erikseen)
5 km ilman ajanottoa
1,5 km soitin- ja tanssisarja Huom! Tässä sarjassa reitti kuljetaan joko tanssien tai jotakin soitinta soittaen. Tiimiytyminen ja apuvälineiden käyttö sallittua!
2 km lasten sarja ilman ajanottoa

Lähtöön ilmoittautuminen alkaa klo 15.00, alkulämmittely klo 16.00 ja juoksu klo 16.30.

Osallistumismaksu ennakkoon ilmoittautuneille on 10€ (alle 12-vuotiaat maksutta; ei tarvitse ilmoittaa ennakkoon), maksetaan käteisellä paikan päällä. Puolet osallistumismaksuista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen! Jälki-ilmoittautuminen 3.7. jälkeen 15€.

Ennakkoilmoittautuminen tällä lomakkeella on sitova. Ilmoitathan mahdollisesta osallistumisen peruuntumisesta ennen 3.7.2017 sähköpostitse osoitteeseen info(at)kaustinen.net.

Kreetan kierroksen järjestävät yhteistyössä Pro Kaustinen ry (Kaustisen kansanmusiikkijuhlat) ja Kaustisen Pohjan-Veikot sekä Avain Säästöpankki.

Share