SuomiFinland100-tunnusEläkeliiton valtakunnallisia kesäpäiviä vietetään Kaustisen kansanmusiikkijuhlien yhteydessä 15.-16.7.2017.

Kaikki Aitovieriltä pitoihin -hankkeen ohjelmasisältö on sovitettu tarkasti osaksi festivaaliohjelmaa Pidot-teema, maakunnat, lastenkutsut, yhteisöllisyys, Suomen juhlavuosi ja festivaalin erityispiirteet huomioiden. Yhteistyössä Eläkeliiton Keski-Pohjanmaan piirin kanssa toteutettava juhlakokonaisuus muodostuu useasta osasta, mm. valtakunnallisesti toteutettavasta ympäristötaideteoksesta festivaalialueella, näyttelystä Kansantaiteenkeskuksessa, ylisukupolvisista työpajoista ja musiikkipohjaisista ohjelmakokonaisuuksista.

Pelimannilavoilta on varattu esiintymisaikaa myös eläkeläisten esiintyjäryhmille lauantaille ja sunnuntaille. Hakuaika on päättynyt!

Aitovieriltä pitoihin -kokonaisuuteen liittyvät ohjelmasisällöt:

Lauantai 15.7.

Maakuntalaulukonsertti (Keskipohjanmaa-areena)
Pohjanmaa panee parastaan – Keski-, Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaan eläkeläisten yhteiskonsertti (Kaustinen-sali)
Kirkkokonsertti (Kaustisen kirkko)

Sunnuntai 16.7.

Kansanlaulukirkko (Keskipohjanmaa-areena)
Aitovierillä-konsertti ja kaustislaisen kavalkadin II näytös (Keskipohjanmaa-areena)

Tarkempia ohjelmatietoja julkaistaan kevään mittaan.

Lisätietoja majoitus- ja lippupaketeista sekä Aitovieriltä pitoihin hankkeesta löytyy Eläkeliiton Keski-Pohjanmaan piirin kotisivuilta ja tarkempia tietoja voi kysellä piirin toiminnanjohtajalta: Taina Alanko, keski-pohjanmaa(a)elakeliitto.fi, p. 050 3421 203.

Share