Pelimannien ilmoittautuminen

 

Pelimannien ilmoittautuminen on päättynyt 31.3.2017.

Paperisen ilmoittautumislomakkeen voit tilata puhelimitse numerosta 040 3582 198.

Ensimmäinen ilmoittautumiskausi on 1.11.2016-31.1.2017 ja nopeille ilmoittautujille pyrimme tarjoamaan parempaa näkyvyyttä mm. ennakkoesitteissä. (Kaikki ensimmäisen vaiheen ilmoittautuneet eivät kuitenkaan mahdu mukaan printtimainontaamme. Lisäämme joka tapauksessa ensimmäisessä vaiheessa hyväksyttyjen esiintyjien nimet nettisivuillemme.) Toinen ilmoittautumiskausi on 1.2.-31.3.2017 ja tämä tulee täydentämään ensimmäistä ilmoittautumisjaksoa.

HUOM, hyväksyttyjen esiintyjien tulee ilmoittaa mahdollisista muutostarpeista esiintymisten suhteen 15.5.2017 mennessä.

Pelimannivastaava

Salla Seppä
p. 040 3582 198
pelimannit(ät)kaustinen.net

(tavoitettavissa to-pe puhelimitse, muina aikoina tekstiviestillä tai sähköpostitse)

Pelimanniryhmien hyväksyminen esiintyjäksi

Pelimannit hakevat esiintyjiksi ilmoittautumislomakkeen kautta esiintyjäksi määräpäiviin mennessä (ks. yltä).

Hyväksymme esiintyjien ilmoittautumislomakkeen täyttäneistä ryhmistä tai yksittäisistä muusikoista virallisiksi esiintyjiksi valtaosan. Muutamia ryhmiä joudumme karsimaan mm. sen takia, että äänentoistettuja esiintymismahdollisuuksia ei valitettavasti riitä kaikille halukkaille. Ilmoitamme hyväksymisestä tai hylkäämisestä esiintyjille henkilökohtaisesti huhtikuun puoleenväliin mennessä, kun kaikki ilmoittautumiset on käsitelty.

Hyväksytyille esiintyjille festivaali tarjoaa:

  1. PELIMANNIPASSIN, joka oikeuttaa pääsyyn juhla-alueelle ja kaikkiin tilaisuuksiin kaikkina festivaalipäivinä.
  2. PELIMANNIMAJOITUKSEN (yhteismajoitus) hintaan 20€/hlö/yö. Hintaan sisältyy aamiainen festivaaliravintolassa. Ilman aamiaista 15€/hlö/yö. Huom. Edellisvuosien tapaan majoituksen osalta on erillisiä etuja kansanmusiikin pääaineopiskelijoille. Katso lisää alta kohdasta majoitus.
  3. MUITA ETUJA: Pelimanniateria hintaan 9,50€ (norm. 12,50€) ja aamiainen hintaan 5,50€ (norm. 6,50€) Festivaaliravintolassa. Ilmainen soitinnarikka.

Pelimannimajoitus

Pelimannimajoitusinfo löytyy täältä->>>

Esiintyjien huoltajakäytäntö (lapsiesiintyjäryhmille)

Kauempaa tulevat ryhmät:

Jos esiintyjäryhmässä on vuonna 2005 syntyneitä tai sitä nuorempia esiintyjiä, kolmea tämän ikäistä lasta kohden annetaan 1 huoltajalippu. Huoltajalippu oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle ryhmän esiintymispäivinä. Ryhmän vastuuhenkilö ilmoittaa lapsien syntymäajat ilmoittautumiskaavakkeella esiintyjäilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmä päättää keskenään ketkä huoltajiksi valitaan, ja ryhmän vastuuhenkilö voi hakea sovitun määrän huoltajalippuja kotimaisten esiintyjien vastaanotosta juhlien aikaan.

Yhteismajoitusta tarvitsevien ryhmien kohdalla huoltajille (enintään 1 huoltaja kolmea vuonna 2005 tai sen jälkeen syntynyttä esiintyjää kohden) annetaan mahdollisuus majoittua ryhmän mukana. Majoituksen maksut ovat samat niin huoltajille kuin esiintyjillekin (20€/hlö/vrk sisältää aamupalan).

Jos ryhmän mukana majoittuu esiintyjien ja huoltajien lisäksi vielä muita henkilöitä, he maksavat majoituksestaan normaalin hinnan (varmistuu myöhemmin). Majoitus varataan vain, jos yhteismajoituksessa on tilaa. Etusijalla ovat esiintyjät ja huoltajat.

Kaustislaiset ryhmät:

Jos kaustislaisessa esiintyjäryhmässä on vuonna 2005 syntyneitä tai sitä nuorempia esiintyjiä, jokaista tämän ikäistä lasta kohden annetaan 1 huoltajalippu. Jos samassa perheessä on useita esiintyviä lapsia, huoltajalippua ei saa jokaisen lapsen osalta erikseen vaan kortteja annetaan yksi per perhe. Huoltajalippu oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle ryhmän esiintymispäivinä.

Jokaisen kaustislaisen esiintyjäryhmän vastuuhenkilö huolehtii siitä, että he täyttävät lasten syntymäajat ilmoittautumiskaavakkeelle. Ryhmä päättää keskenään ketkä huoltajiksi valitaan, ja ryhmän vastuuhenkilö voi hakea sovitun määrän huoltajalippuja kotimaisten esiintyjien vastaanotosta juhlien aikaan.

Yhteystiedot:

Pelimannien ilmoittautuminen ja esiintyjien vastaanotto

Salla Seppä
pelimannit(ät)kaustinen.net
040 3582 198

Share