PELIMANNIMAJOITUS – 2017

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat tarjoaa esiintyjille pelimannimajoitusta, joka tulee varata etukäteen 19.6 mennessä. Tämän jälkeenkin majoitusta voi edelleen kysyä mutta emme pysty takaamaan, että paikkoja on vielä vapaana.

Pelimannimajoitus
Pelimannimajoitus toteutetaan yhteismajoituksena koululuokissa ja liikuntasaleissa. Tiloissa majoitutaan lattiapaikoilla, joissa on käytössä patja, peitto ja tyyny, mutta omat liinavaatteet tulee ottaa mukaan. Majoitustilat on pääasiassa jaoteltu erikseen miehille ja naisille, mutta osa tiloista on myös sekamajoitustiloja. Liikuntarajoitteen tai muun painavan syyn puitteissa voimme majoittaa yksittäisiä henkilöitä myös sänkypaikoille. Sänkypaikkatarpeesta tulee kuitenkin ilmoittaa etukäteen.

Majoituspaikat

Yhteismajoitustiloja on järjestetty Kaustisen Urheilutalolle, Alakoululle, Järvelän kyläkoululle sekä Vetelin liikuntakeskukselle. Osa majoituskohteista ei sijaitse festivaalialueen välittömässä läheisyydessä, mutta näiden majoituspaikkojen ja festivaalialueen väliä pystyy kätevästi kulkemaan festivaalibussilla, jonka vapaa käyttö kuuluu pelimannimajoituksen hintaan. Omasta majoituspaikasta voi ja kannattaakin esittää toiveita. Pyrimme aina toteuttamaan toiveet mahdollisimman hyvin, mutta toivomme kaikilta majoittujilta joustavuutta, sillä pelimannimajoittujia on valtava määrä ja kaikkien toiveita emme valitettavasti pysty toteuttamaan. Ennen festivaaleja voit kysyä oman majoituspaikkasi sijaintia ottamalla yhteyttä Noora Känsäkankaaseen (pelimannimajoitus(at)kaustinen.net).

Hinnat ja maksaminen

Pelimannimajoitus: 15,00 €/yö
Pelimannimajoitus aamiaisella (aikuiset): 20,00 €/yö
Pelimannimajoitus aamiaisella (alle 12-vuotiaat): 19,50 €/yö

Maksuvälineinä pelimannitoimistossa käyvät käteinen ja pankkikortti (myös Visa Electron), mutta voimme sopimuksesta laskuttaa myös etukäteen. Toivomme että koko ryhmä maksaisi majoituksen yhdellä kertaa, millä pyrimme välttämään majoitustoimiston ruuhkautumisen festivaaliviikolla. Kansanmusiikin pääaineopiskelijat saavat opiskelijaetuna majoituksen veloituksetta (ei sisällä aamiaista). Edun saaminen edellyttää kuitenkin, että esiintyjä ilmoittaa etukäteen esimerkiksi pelimanni-ilmoittautumisen yhteydessä, missä hän kansanmusiikkia opiskelee ja millä linjalla sekä pystyy tarvittaessa todistamaan tämän.

Suihkut ja saunat
Järvelän kyläkoululla, Vetelin Liikuntakeskuksessa ja Kaustisen Urheilutalolla majoittuville on käytössä suihkut omassa majoituskohteessaan. Alakoululla majoittuvien suihkumahdollisuus on järjestetty lyhyen kävelymatkan päähän Kaustisen Urheilutalolle. Urheilutalon saunat lämpenevät kaksi kertaa päivässä ja ovat vapaasti käytössä kaikille pelimannimajoittujille omasta majoituskohteesta riippumatta.

Aamiainen ja muut käytännöt
Aamiaislipukkeet voi sisällyttää majoitukseen, mutta niitä voi ostaa myös suoraan ravintolasta. Aamiainen tarjoillaan festivaaliravintolassa klo 8-10 välisenä aikana. Etäisempiin majoituskohteisiin pyritään järjestämään kylmätiloja, joihin on mahdollista tuoda omia eväitä. Kaustisen musiikkilukiolla (festivaali-inforakennus) toimii jälleen valvottu soitinnarikka, jonne on mahdollista jättää soittimet säilytykseen ympäri vuorokauden.

Festivaaliliikennöinti
Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit järjestää paikallisliikenneyhteyksiä, joiden vapaa käyttö kuuluu pelimannimajoituksen hintaan. Majoittujien toiveita kuunnelleen paikallisyhteyksien vuoroja on tänä vuonna lisätty huomattavasti, jolloin majoituskohteisiin kulku on entistäkin helpompaa. Kaustisen ja Kokkolan välillä liikennöi lisäksi maksullinen (7 €/matka) festivaalibussi, jolla pääsee esimerkiksi suoraan Pelimannitorilta Kokkolan juna-asemalle ja Kokkolan Matkahuollolle. Tarkemmat tiedot tämän vuoden festaribussien aikatauluista ja muusta Kaustisen kautta kulkevasta linjaliikenteestä julkaistaan myöhemmin kootusti nettisivuillamme.

Lisätiedot ja varaukset
Noora Känsäkangas
puh. +358 40 1701 968
pelimannimajoitus(at)kaustinen.net
Kaustinen Folk Music Festival

Share